Užite si parádnu dovolenku v srdci Vysokých Tatier s ubytovaním v novom, modernom apartmáne s kuchynkou. Hrebienok Resort stojí priamo pri populárnej pozemnej lanovke a neďaleko krásnych vyhliadok a ďalších výletných cieľov. Tešiť sa môžete na pestré raňajky formou bufetu, každodenný relax vo wellness s bazénom, vírivkou a saunami a Family Pass s rôznorodými zľavami na galérie a ďalšie atrakcie.

O ubytovaní

Hrebienok Resort nájdete vo Vysokých Tatrách, v mestečku Starý Smokovec, pri stanici pozemnej lanovky a neďaleko lyžiarskeho areálu. Dovolenku si tu zaručene užijete, či už vyrážate v páre alebo s rodinou a tešíte sa na relax, výlety, športy či krásne panorámy.

Vysoké Tatry sú obľúbenou destináciou hlavne medzi lyžiarmi. Najbližšie lyžiarske stredisko, Jakubkovu lúku, budete mať len 550 m od ubytovania. Nájdete tu 2 modré zjazdovky s celkovou dĺžkou 1 km, vhodné hlavne pre začínajúcich lyžiarov. Ďalšie menšie stredisko, Pod Lesom, je vzdialené len 5,1 km.

Náročnejších lyžiarov potom osloví Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica (8 km), kde môžu pokoriť jednu z najstrmších zjazdoviek na Slovensku, čiernu zjazdovku Lomnické sedlo s prevýšením až 1 300 m. V časti areálu **Tatranská Lomnica – Skalnaté Pleso (11 km) potom nájdete aj detský indoor park Kamzíkovo.

Nedostatku vyžitia sa nemusíte báť ani v teplejších mesiacoch. Milovníci adrenalínu si užijú bobovú dráhu Tatrabob (9,3 km) a s deťmi môžete vyraziť napríklad do aquaparku Aquacity Poprad (18 km), galérie trick-artu a optických ilúzií TrickLandia (500 m ) alebo do Dinoparku Tatry (3,1 km).

Krásy tatranskej prírody môžete náležite obdivovať pri výstupe na Hrebienok (2,4 km), ku Skalnatému plesu (7,7 km) alebo k Studenovodským vodopádom (3,4 km). A pokiaľ pešie výlety príliš nemusíte, nechajte sa na Hrebienok vyviezť lanovkou, alebo sa prejdite Tatranskou elektrickou železnicou, ktorá spája Poprad, Starý Smokovec, Štrbské Pleso a Tatranskú Lomnicu.

Kde budete spať?

Apartmánový dom sa skladá z dvoch budov, ktoré sú chodbou prepojené s recepciou. Všetky apartmány sú nové, moderné a luxusne zariadené. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, terasu alebo balkón s výhľadom, kuchynský kút, televíziu a WiFi pripojenie.

  • Studio Komfort meria 32-38 m² a ide o jednoizbový apartmán s manželskou posteľou, pohovkou a jedálenským stolom.

  • Apartmán Lux ponúkne plochu 55-61 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a písacím stolom a priestrannej obývacej izby s pohovkou a jedálenským stolom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou rezortu je mnoho rôznorodých reštaurácií, výber je naozaj široký. Raňajky sa podávajú v reštauráciách Slowenska a Soul, zameraných hlavne na tradičnú slovenskú kuchyňu, vyskúšať môžete aj pivnicu Dobré časy, čokoládovňu La Nature, ázijskú reštauráciu Sushi&Ramen a ďalšie podniky. Rôzne regionálne delikatesy si potom môžete zakúpiť v obchodíku Košiarik.

Kde budete relaxovať?

Zaslúžené chvíle odpočinku si užijete v štýlovom wellness centre s vonkajším relaxačným bazénom, fínskou saunou, infra saunou, parnou bylinkovou saunou, vírivkou a tepidáriom. Nechýba ani relaxačná zóna s pohodlnými ležadlami.

Niečo naviac

Pokiaľ nechcete ani na dovolenke vypadnúť zo svojho tréningového režimu, zavítajte do moderného fitness centra s profesionálnymi strojmi.

Hrebienok Resort

Hrebienok Resort

Starý Smokovec 18095 , Starý Smokovec
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HREBIENOK RESORT, s.r.o. IČ: 36819492


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
0,6 km
Bežkovanie
1,1 km

Tipy na výlet

Kostol Starý Smokovec

Kostol Starý Smokovec Tip na výlet

Kostol v Starom Smokovci je skutočným unikátom. Zaujme Vás svojím bohatým vyrezávaním a zdobením, pretože je postavený vo vysokohorskom alpskom štýle. Tento kostol patrí medzi najkrajšie stavby nielen v Starom Smokovci, ale aj v celých Vysokých Tatrách. Okrem krásnej architektúry vás čaká aj nezabudnuteľný výhľad na krásy okolitej prírody.

Starý Smokovec
Starý Smokovec
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Vodopády Studeného potoka
Vodopády Studeného potoka