Zažite perfektnú dovolenku v preslávenom kúpeľnom meste Turčianske Teplice. V Hoteli Rezident *** sa môžete tešiť na polpenziu, vstup do galérie aj aquaparku a tiež na unikátnu kolagénovú procedúru. Čaká vás aj masáž v masážnom kresle a terapia BIO lampou. So zľavou si doprajte napríklad masáž.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Rezident *** nájdete v centre termálnych kúpeľov Turčianske Teplice, hneď pri kúpeľnom parku, pešej zóne a len 60 m od SPA & Aquaparku. Obklopujú ho pohoria Veľká Fatra, Malá Fatra, Žiar a Kremnické vrchy, preto o turistické ciele rozhodne nebudete mať núdzu.

Turčinaské Teplice sú jedny z najstarších kúpeľov v Európe. Lákajú na jedinečnú minerálnu vodu s liečivými účinkami. Termálne pramene pomáhajú s ochoreniami pohybového aparátu alebo obličiek. Doprajte si ozdravný kúpeľ v SPA & Aquaparku (60 m), kde nájdete vnútornú aj vonkajšiu sekciu s bazénmi, vodnými atrakciami a wellness. Veľa zábavy prežijete aj v Termálnom kúpalisku Vieska (350 m).

Očarí vás aj samotné mestečko, v ktorom vládne pokojná kúpeľná atmosféra. Môžete si tu pozrieť zaujímavé stavby, ako je Modrý kúpeľ (350 m) z 18. storočia, alebo môžete zavítať do Galérie Mikuláša Galandu, slovenského maliara a ilustrátora. Odpočinok v tieni stromov na vás čaká v kúpeľnom parku kúsok od ubytovania. Idylickú prechádzku si užijete na náučnom chodníku v lesoparku Bôr (1,4 km). Z turistických cieľov navštívte tiež Blatnický hrad (15 km) či Harmaneckú jaskyňu (22 km).

Vyberte sa aj do prírody, napríklad na horské výstupy vo Veľkej alebo Malej Fatre. Naplánujte si výlet na vrchol Drienok (18 km), odkiaľ si užijete nádherný západ slnka. Príjemne strávený čas sľubuje aj prírodná rezervácia Svrčinník (28 km). Ak patríte medzi milovníkov adrenalínu, nemalo by vám uniknúť ani miestne lanové centrum. V zime oceníte príležitosti na bežkovanie aj lyžovanie, napríklad v známom skiareáli Snowland Valčianska dolina (23 km).

Kde budete spať?

Izby hotela sú pekne zariadené a novo vybavené, celý interiér je vo farbách béžovej a zelenej s nábytkom z tmavého dreva.

  • Dvojlôžkové izby Standard majú manželskú posteľ, televízor s LED obrazovkou, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom. Niektoré majú tiež možnosť prístelky.

  • Pre náročnejších hostí sú k dispozícii aj apartmány, ktoré sa skladajú zo spálne, obývacej izby a kúpeľne. Navyše sú vybavené chladničkou.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je tiež obľúbená reštaurácia so širokou ponukou jedál medzinárodnej kuchyne, talianskych káv či lahodných vín a koňakov.

Hotel Rezident ***

Hotel Rezident ***

Partizánska 410/7 , Turčianske Teplice
Slovenská republika

+421 905 710 777

info@hotelrezident.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km
Zjazdovka
20 km