Medical Wellness Hotel Máj *** v Piešťanoch priamo nabáda na odpočinok. Vydajte sa za relaxáciou na víkendový pobyt a užite si až 3 procedúry (hydromasážna vírivka, parafango zábal a masáž chrbta) aj chutnú polpenziu. Počas dňa sa vydajte preskúmať krásy mesta.

O ubytovaní

Novo zrekonštruovaný Medical Wellness Hotel Máj *** nájdete v srdci Piešťan v pokojnom prostredí neďaleko rieky Váh a kúpeľného ostrova. Komfortný hotel je ideálny pre pobyt párov, seniorov, ale aj rodín s deťmi. Celý hotel je bezbariérový a panuje tu rodinná atmosféra. Kúpeľný ostrov je vzdialený len necelé 3 km. Okrem relaxu v kúpeľoch si užite prechádzky po (nielen) kúpeľných pamiatkach mesta aj množstvo turistických chodníkov. Vydajte sa napríklad k Červenej veži (2,1 km) alebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechajte ani Balneologické múzeum (3,3 km). Športového vyžitia je tu tiež požehnane, zájdite si napríklad na bowling (500 m), zahrať tenis (200 m), na korčule na inline dráhu (200 m) alebo na vodné športy (200 m). Zalyžovať si v zime zájdite do Ski Bezovec cca 21 km od hotela.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v dvojlôžkových izbách Comfort, priestranných apartmánoch alebo v izbe XXL (Junior Suite). Dvojlôžkové izby sú príjemne zariadené, nechýba pohodlná posteľ, satelitná televízia, telefón, WiFi pripojenie, trezor a chladnička. V lete príde vhod tiež ventilátor a balkón s posedením. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, WC a fénom. Na vyžiadanie je možné na izbu umiestniť prísavné madlá, stupienok k vani a ďalšie vybavenie pre hostí so zníženou pohyblivosťou. Niektoré izby majú možnosť prístelky či umiestnenia detskej postieľky.

Ubytovať sa môžete tiež v priestrannej izbe XXL (Junior Suite) s predsieňou a gaučom, ktorý poslúži ako prístelka pre 2 deti alebo 1 dospelú osobu. Poslúži vám tiež vybavenie ako trezor, chladnička, TV, balkón, ventilátor aj písací stôl a telefón. Moderný apartmán je vybavený trezorom, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou, ventilátorom, písacím stolom s posedením, TV s plochou obrazovkou a chýbať vám nebude ani kúpeľňa či balkón.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nechýba reštaurácia, kde sa podáva chutná a bohatá strava. Raňajky formou teplého a studeného bufetu. Pochutnáte si napríklad na vajciach na rôzne spôsoby, údeninách, syroch, sladkom i slanom pečive a nechýba ani čerstvé ovocie, cornflakes a jogurty. Radi vám však pripravia aj palacinky, kaše a ďalšie dobroty.

V reštaurácii si môžete dopriať tiež obed à la carte, alebo si dopriať plnú penziu, v ktorej si obed vyberiete z menu zo 6 jedál. Večere si vyberiete zo 6 jedál, najčastejšie je na výber jeden pokrm s mäsom, potom bez mäsa, s hydinou, s rybou, diétny pokrm a sladké jedlo. Dohodnúť sa môžete aj na diétnom stravovaní podľa potreby.

Na kávu či niečo dobré zájdite do kaviarne, kde sa pravidelne usporadúvajú tanečné večery.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness si užijete relaxáciu v krytom bazéne (32 °C), vírivke, saune či soláriu. Okrem toho si môžete vybrať z takmer 50 liečebných, relaxačných a skrášľovacích procedúr. K dispozícii sú tu pre vás skúsení fyzioterapeuti, maséri, ale aj kozmetička, kaderníčka, manikérka či pedikérka.

Medical Wellness Hotel Máj ***

Medical Wellness Hotel Máj ***

Hlboká 49 , Piešťany
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ESPA LINE, spol. s r.o. IČ: 34148752


+421 949 050 070

recepcia@hotelmaj.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1 km
Zjazdovka
30 km