Vydajte sa na dovolenku do krásnych Nízkych Tatier a ubytujte sa v Hoteli Šachtička ***, odkiaľ je to len pár kilometrov do Banskej Bystrice. Užite si krásnu prírodu, chutnú miestnu kuchyňu formou polpenzie, ale aj relaxáciu v bazéne a saunovom svete.

O ubytovaní

Horský Hotel Šachtička *** sa nachádza v prekrásnom prostredí Nízkych Tatier v sedle pod vrchom Panský diel (1 102 m n. m.). Ako na dlani uvidíte nádhernú okolitú prírodu z rozhľadne Šachtička, ktorá stojí priamo pred hotelom. Perfektnú aktívnu dovolenku si tu užijete v každom ročnom období. Pri výletoch pešo, na bicykli či na koni môžete objavovať miestne krásy po mnohých turistických trasách. V lete vás na vrchol Panského dielu (2 km) dovedie náučný chodník. Ďalším neďalekým cieľom je malebná obec Špania Dolina s mnohými stavbami tradičnej ľudovej architektúry a ďalšími pamiatkami. Za vodnými radovánkami vyrazte do Aqualandu v blízkej Banskej Bystrici (13 km). Zimu v Nízkych Tatrách si užijú lyžiari. Najbližší vlek ski areálu so štyrmi zjazdovkami rôznych náročností je vzdialený doslova pár krokov od hotela. Na svoje si prídu aj milovníci bielych stôp - bežecké trate tu bývajú udržiavané až do jarných mesiacov.

Kde budete spať?

Vo všetkých izbách nájdete TV, v niektorých prípadoch s plochou obrazovkou. Vlastná kúpeľňa so sprchou a WC je tu samozrejmosťou. K niekoľkým izbám patrí tiež balkón s výhľadom na zjazdovky Panský Diel.

Na čom si pochutnáte?

Horský Hotel Šachtička prevádzkuje reštauráciu pripravujúcu pokrmy medzinárodnej kuchyne. Iba 50 metrov od hlavnej budovy potom stojí chata Koliba s krbom a terasou podávajúcou tradičné slovenské jedlá.

Kde budete relaxovať?

Hotel ponúka aj bazén s protiprúdom, sauny, parný kúpeľ, vírivku a fitnescentrum.

Cestujete s deťmi?

V záhrade je k dispozícii detské ihrisko s veľkou drevenou preliezačkou, hojdačkami a šmýkačkou. Hotel pre vás môže zabezpečiť aj jazdenie na koňoch.

Niečo naviac

Tešiť sa môžete aj na biliard, šípky a stolný futbal. Lákadlom sú tunajšie horské stajne s minizoo a možnosť prenajať si tenisové kurty. Športového vyžitia je tu až až, nájdete tu multifunkčnú športovú halu, ďalšie vonkajšie ihrisko aj požičovňu športových potrieb.

Hotel Šachtička ***

Hotel Šachtička ***

Selce , Selce
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ARMA, s.r.o. IČ: 34119027


+421905404049

info@sachticka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 13 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Aquapark
11,7 km
Zjazdovka
0,4 km