Užite si parádny vianočný pobyt. Horský Hotel Ostredok *** leží uprostred centra turistického strediska Jasná. Cez deň sa vyberte do Stanišovskej jaskyne či na zjazdovku, večer si užite relaxáciu vo wellness s vírivkou a saunami. Po celú dobu je zaistená skvelá polpenzia.

O ubytovaní

Nízke Tatry sú nevyčerpateľným zdrojom zábavy, krásnej prírody a športového vyžitia. Užite si pobyt v Hoteli Ostredok ***, ktorý sa nachádza v centre turistického strediska Jasná. K mnohým krásnym vyhliadkam či prírodným úkazom to budete mať pár krokov, k rozhľadni Ostredok sa dostanete za 4 minúty chôdze, k Náučnému chodníku Demänovská dolina za 6 minút ak krásnemu Vrbickému plesu za 10. Slávne Demänovské jaskyne, ktorých návštevu nesmiete vynechať, sú potom vzdialené medzi 4 a 6 km.

V zime to k lyžiarskym vlekom budete mať, čo by kameňom dohodil, lyžiarske stredisko Jasná sa nachádza len 500 m od hotela. Vyskúšať môžete aj Ski centrum Demänová (11,6 km), Ski Opalisko (22,7 km), Ski centrum Žiarce v Pavčine Lehote (10,2 km) alebo Ski Javorovica v Liptovskom Jáne (23,4 km). A za relaxom sa zastavte do 17 km vzdialenej oázy zábavy a odpočinku, Aquaparku Tatralandia. Dokonca sa v okolí nájde aj množstvo termálnych prameňov. Z tých čerpá napríklad Vodný park Bešeňová (30,3 km) alebo Aqua Vital Park v Lúčkach (34,6 km).

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v dvojlôžkových izbách alebo apartmánoch. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC, satelitnou TV, telefón a možnosť pripojenia k WiFi.

  • Dvojlôžková izba meria 33 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, písací stôl so stoličkou a lavicu na posedenie.

  • Apartmán má plochu 50 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s veľkou pohovkou a kuchynským kútom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Ostredok by Iglobros si pochutnáte na slovenskej kuchyni, medzinárodných špecialitách i nefalšovanej talianskej pizze. Smäd uhasíte rezným pivom z Rakovníka a kvalitným vínom zo Svätého Jura.

Kde budete relaxovať?

Odhoďte každodenný stres v parnej či fínskej saune, infrasaune alebo vo vonkajšej vírivke, ktorá skvele uvoľní vaše natiahnuté svaly. Hotelové wellness ponúka veľkú škálu procedúr a masáží, z ktorých si vyberie úplne každý.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v reštaurácii k dispozícii detský kútik, rodičia si tak v kľude môžu posedieť nad šálkou kávy a mať svoje ratolesti stále na dohľad.

Hotel Ostredok ***

Hotel Ostredok ***

Jasná 101 , Demänovská dolina
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
bigos s.r.o. IČ: 46817476


+421 908 706 121

recepcia@ostredok.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
14,7 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
1,3 km