Parádny pobyt vo Vysokých Tatrách zažijete v Penzióne Vila Lieska v Starom Smokovci len kúsok od všetkých turistických cieľov. Tešte sa na chutnú polpenziu i relax vo wellness so saunou a vírivkou. Dieťa do 10 rokov má pobyt úplne zadarmo.

O ubytovaní

Penzion Vila Lieska nájdete v Starom Smokovci v centrálnej časti Vysokých Tatier. Nachádza sa len 20 m od zjazdovky s výbornými podmienkami pre lyžovanie. Oblasť je ideálna pre turistiku i cykloturistiku. Na vrchol Hrebienku (1270 m n. m.) vedie pozemná lanovka vzdialená 700 m od penziónu. Obľúbenými cieľmi turistov sú Gerlachovský a Lomnický štít (10 km) a Štrbské pleso (15 km). Za zábavou sa môžete vydať do Aquacity Poprad (16 km) alebo na chodník korunami stromov Bachledka (22 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe, ktorá je vybavená LCD televízorom, WiFi pripojením, posedením, písacím stolom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Svoj deň začnete raňajkami vo forme bufetu. Kedykoľvek sa môžete osviežiť nápojom v lobby bare. V okolí sa nachádza niekoľko reštaurácií, najbližšia z nich iba 100 m od penziónu.

Kde budete relaxovať?

Pre milovníkov relaxácie je Penzión Vila Lieska ideálnym miestom, pretože ponúka vlastné wellness vybavené vírivkou, saunou, parnou saunou a infra saunou.

Cestujete s deťmi?

Vo vzdialenosti 50 m od penziónu sa nachádza detské ihrisko. Deti i dospelí si môžu užiť veľa zábavy pri hraní stolných hier, ktoré sú na zapožičanie na recepcii.

Vila Lieska

Vila Lieska

Nový Smokovec 19259 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jozef Križian GLOBAL PARTNER IČ: 41424913


0905200883

infolieska@gmail.com

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Aquapark
11 km
Zjazdovka
0,3 km