Užite si dovolenku v obľúbenom kúpeľnom meste. Okrem ubytovania v luxusnej Vile Anna **** vás čaká neobmedzené využitie plaveckého a rekreačného bazéna i saunového sveta, k tomu dostanete vstup do termálneho bazéna Grand. Tešte sa aj na bohatú polpenziu.

O ubytovaní

Hotel Vila Anna **** nájdete v samotnom centre kúpeľného mesta Trenčianske Teplice, iba 50 metrov od vyhľadávanej kolonády. Kúpele Trenčianske Teplice sú vzdialené len 150 m. Či už teda hľadáte relax alebo zábavu, ide o ideálnu voľbu. Okolité pohoria, zo západu Biele Karpaty, z juhu Malé Karpaty a z východu Považský Inovec a Strážovské vrchy, poskytujú výborné podmienky pre rekreačné aktivity, najmä pre pešiu turistiku, cykloturistiku, v lete s možnosťou vodných športov a v zime lyžovanie. Objavte okolitú prírodu, zájdite si na Čertovu skalu vrátane krásnej studničky obďaleč (3,3 km), na vyhliadku Čvirigovec (1,6 km), alebo sa pokochajte Jánošíkovou jaskyňou (500 m).

Nádherné mesto Trenčín s majestátnym Trenčianskym hradom je navyše vzdialené len 12 km. Medzi ďalšie zaujímavé turistické objekty patrí pútnické miesto Skalka nad Váhom (15,6 km), alebo potom vzdialenejšie hrady ako Čachtický (45 km) či Beckov (47 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách Klasik, v ktorých nájdete chladničku, telefón, trezor a WiFi pripojenie. Izby majú tiež balkón a nebude vám chýbať vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky či večere si vychutnáte v reštaurácii s príjemným prostredím a ochotným, profesionálnym personálom. Tešiť sa môžete na nápadité pokrmy slovenskej i medzinárodnej kuchyne, pripravované z čerstvých a kvalitných surovín.

Kde budete relaxovať?

Harmóniu tela a duše objavíte v bazénovom a saunovom centre s jedinečnou atmosférou. Nájdete tu 14 m dlhý plavecký bazén s vodou s teplotou 26 °C a rekreačno-oddychový bazén s masážnymi tryskami s vodou s teplotou 34 °C. Dokonalosť wellness centra dotvára saunový svet. Atmosféru celkového uvoľnenia tu vytvára fínska a infra sauna. Doprajte si výnimočný relax s masážou alebo zábalom.

Hotel Vila Anna ****

Hotel Vila Anna ****

17. Novembra 4 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

+421 326 553 761

hotel@vila-anna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
10 €/pobyt
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,2 km