Užite si netradičný pobyt uprostred prírody v útulnom domčeku na strome. Vďaka pohodlnému vybaveniu a donáške bohatých raňajok neprídete o svoj komfort, hoci trávite pobyt na strome. Z domčeka to máte len 500 metrov k obľúbeným termálnym kúpeľom Trenčianske Teplice. Wellness môžete skvele skombinovať s výletmi za prírodou aj históriou.

O ubytovaní

Treehouse domčeky na strome sa ukrývajú uprostred prírody v slovenskom kúpeľnom mestečku Trenčianske Teplice. Netradičné ubytovanie vám prinesie príležitosť relaxovať v tichu prírody a pritom si užívať komfort, na ktorý ste zvyknutí z bežných hotelov.

Trenčianske Teplice lákajú predovšetkým na termálne kúpele (550 m), ktoré patria k najobľúbenejším v krajine. Po celý rok tu milovníkov relaxu čaká bohatá ponuka wellness procedúr a kúpeľných služieb. Vykúpete sa vo vonkajšom bazéne Grand napustenom sírnym termálnym prameňom s teplotou až 33 °C. Ozdravná voda vám pomôže s liečbou kožných a gynekologických problémov a je nápomocná aj pri problémoch s pohybovým aparátom. Pre ešte väčšie hýčkanie navštívte turecké kúpele Hammam s nádherným exotickým dizajnom.

Príroda v okolí ubytovania vás pozýva na príjemné prechádzky aj dlhšie pešie túry. Na dosah máte niekoľko zaujímavých miest, ako je náučný chodník Jeleň - Baračka (650 m) alebo Jánošíkova jaskyňa (1 km). Neďaleko sa rozprestiera prírodná rezervácia Omšenská Baba (5,5 km), v ktorej budete pozorovať vzácne druhy kvetov a pri troche šťastia aj živočíchov. V lete zavítajte k rybníku Machnáč (300 m) alebo na kúpalisko Zelená žaba (650 m), ktoré leží uprostred stromov a sľubuje príjemnú letnú zábavu.

Pokiaľ plánujete dlhšie výlety, navštívte neďaleké historické mesto Trenčín (15 km). Neprehliadnete miestny ikonický hrad, ktorý patrí medzi najväčšie goticko-renesančné pevnosti na Slovensku. Na hrade si vypočujete legendu o slávnej Studni lásky, prezriete si rotundu z čias Veľkej Moravy a zúčastníte sa jedného z kultúrnych podujatí, ktoré sa tu pravidelne konajú. V centre Trenčína vás potom čaká celý rad kaviarní či reštaurácií.

Kde budete spať?

Vaším netradičným domovom sa stanú domčeky na strome až pre 4 osoby. Domčeky majú samostatné suché WC a k dispozícii je aj kuchynka. O svoj komfort nemusíte mať strach, do domčekov síce nie je privedená elektrina a tečúca voda, vďaka pripravenému vybaveniu bude osvetlenie aj základná hygiena bez problémov.

Na výber máte z dvoch variantov, domčeky sú však takmer totožné:

Treehouse I (15 m²) je malý domček s vkusným a útulným zariadením. Je vybavený manželskou posteľou a poschodovou posteľou, stolom a menšou lavicou. Nábytok je masívny a kvalitne spracovaný. Súčasťou domčeka je príjemná terasa, kde si ráno doprajete raňajky a večer pohár dobrého sektu. K domčeku vedie visutý most s bránou.

Treehouse II (14 m²) stojí na troch silných bukoch. Dovnútra sa dostanete po schodoch, ktoré vedú na terasu s posedením. Krásny drevený interiér dopĺňa nábytok z masívu. V domčeku sa vyspíte na pohodlnej manželskej posteli a poschodovej posteli, ďalej môžete využívať jedálenský stôl a lavicu. V obklopení sviežej prírody sa budete cítiť jednoducho skvele.

Na čom si pochutnáte?

Na terase alebo vo vnútri domčeka si budete môcť každé ráno pochutnať na bohatých raňajkách formou donáškového koša. Nie je nič krajšie ako raňajkovať v pokoji a tichu prírody v obklopení statných stromov. K dispozícii je aj kuchynka, kde si niečo dobré na zub môžete pripraviť sami.

Treehouse Dom na strome

Treehouse Dom na strome

Ľ. Štúra 331/6 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Treehouse Family, s.r.o. IČ: 54832420


0905620620

rezervacie@treehouse.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
0,7 km

Tipy na výlet

Kúpele Trenčianske Teplice

Kúpele Trenčianske Teplice Tip na výlet

Termálne kúpele Trenčianske Teplice nájdete na úpätí Strážovských vrchov. Kúpele patria k najstarším a najnavštevovanejším kúpeľom na Slovensku. Liečivá sírna termálna voda je ideálna na liečbu pri problémoch s pohybovým aparátom, voda priaznivo pôsobí aj pri kožných a gynekologických problémoch. Účinky liečivej vody na vás budú pôsobiť v 6 bazénoch či procedúrach. Čakajú tu tiež unikátne vaňové kúpele Hammam postavené v orientálnom štýle. Po celý rok je tu k dispozícii tiež vonkajší bazén Grand s termálnou vodou s teplotou 33 °C.

Viac informácií
Trenčianske Teplice
Trenčianske Teplice
Kúpalisko a wellness Zelená žaba
Kúpalisko a wellness Zelená žaba
Trenčín
Trenčín