Rozlúčte sa so starým rokom uprostred prírody v srdci Slovenska - na Horehroní. Skvelú silvestrovskú zábavu pre vás pripravujú v Hoteli Zerrenpach Osrblie ***, kde vás okrem bohatej slávnostnej večere, prípitku a ohňostroja čaká ubytovanie v unikátnych izbách a výborná polpenzia. Môžete sa tiež tešiť na vstup do wellness, zľavu na masáže alebo darček na izbe, s ktorým sa tohtoročný Silvester stane nezabudnuteľným.

O ubytovaní

Hotel Zerrenpach *** sa nachádza v malebnej dedine Osrblie v mikroregióne Čierny Hron, len pár krokov od biatlonového areálu a len cca 1 hodinu jazdy autom od Nízkych Tatier. Majitelia svoj výnimočný hotel rekonštruovali postupne, a tak má každá izba jedinečné zariadenie i osobitú atmosféru, a zároveň ponúka výnimočné aktívne vyžitie. Na výlet si určite zájdite do Bystrianskej jaskyne (15 km), prejdite sa Čiernohorskou železničkou alebo navštívte neďaleké mesto Brezno (15 km), ktoré je plné pamiatok. Lyžiari určite nesmú vynechať okolité skiareály, najmä na Chopku (40 km).

Kde budete spať?

Užite si pobyt v izbe Standard, k dispozícii vám budú dve lôžka a prípadne aj prístelky, stôl, stoličky, minibar, trezor aj TV. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom. Za príplatok môžete byť ubytovaní aj v luxusnej izbe Wood Lux. Izba je zariadená nábytkom z prírodných materiálov a štýlovými doplnkami, vďaka čomu pôsobí mimoriadne útulne a štýlovo.

Na čom si pochutnáte?

Zahryznite sa do Drevníka alebo Horehronky! Hotel Zerrenpach Osrblie *** sa môže pochváliť výnimočnou "raňajkárňou" a reštauráciou, kde si vychutnáte výbornú polpenziu. Reštaurácia ponúka bohatý výber jedál medzinárodnej kuchyne i tradičné slovenské špeciality. Nebojte sa ale okúsiť známe dobroty v nových a vylepšených prevedeniach. Môžete si objednať napríklad pizzu Osrbľanku či Horehronku alebo pizzu "Samosato", ktorej príchuť si vymyslíte vy sami. V reštaurácii rozhodne musíte ochutnať aj vydarené kulinárske experimenty, o ktoré sa postarali sami majitelia hotela. Ochutnajte sladký Osrbliansky Stromník alebo Osrbliansky Drevník či kysnutý knedlík s bylinkami, šampiňóny, paradajkovou špirálou, slaninou a cibuľkou či so slivkovým lekvárom.

Kde budete relaxovať?

Zbavte sa stresu všedných dní v hotelovom wellness s mnohými možnosťami relaxácie. Doprajte si relax vo vírivke, fínskej saune či eukalyptovej pare. Počas návštevy si posilnite zdravie v ochladzovacom bazéne, prechádzkou po Kneippov kúpeľno-vodnej ceste s masážou nôh alebo pod ľadopádom a tropickým dažďom. Na záver si odpočiňte na teplej lavici či v tepidáriu s piatimi vyhrievanými ležadlami.

Dopriať si môžete aj uvoľňujúcu masáž. Miestni masér používa len prírodnú kozmetiku z rastlinných a bylinných extraktov, ktoré vám zaistia krásu a pocit harmónie.

Cestujete s deťmi?

Vaše deti sa do sýtosti vyhrajú v detskom kútiku v multifunkčnej hale, kde sa zabavia i dospelí.

Niečo naviac

Možnosti oddychu a zábavy sú v Hoteli Zerrenpach Osrblie *** takmer neobmedzené. Navštívte napríklad multifunkčnú halu s IQ GREEN golfom, stolným tenisom aj bedmintonom, hneď vedľa sa nachádza posilňovňa. Milovníkov tichej zábavy poteší Babičkina čitáreň. Navštívte tiež Kúrnik-šopa bowling, kde si prehliadnete aj zbierku historických artefaktov z celého okolia. Vonku sa zabavíte pri plážovom volejbale a minigolfe alebo si požičajte bicykle či kolobežky, v zime bežky.

Hotel Zerrenpach Osrblie ***

Hotel Zerrenpach Osrblie ***

Anderlová 224 , Osrblie
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Zerrenpach s.r.o. IČ: 50021915


+421 903 201 772

rezervacie@zerrenpach.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
1,5 km
Zjazdovka
3,7 km