Užite si pár dní v luxusnom wellness v Hoteli Therma **** v Dunajskej Strede. Po celú dobu máte voľný vstup do bazénového sveta a kúpeľov so saunami, vírivkami či tepidáriom. V cene je aj polpenzia a vstup na termálne kúpalisko. Deti do 11 rokov majú ubytovanie zdarma.

O ubytovaní

Hotel Therma **** leží v Dunajskej Strede len 300 metrov od termálnych kúpeľov. Možno ich ale vôbec nenavštívite - samotný hotel oplýva luxusným wellness s bazénovým svetom, ktorý sa vám ani nebude chcieť opustiť.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej z mimoriadne pohodlných 62 izieb s LCD televízor, posedením, minibarom, klimatizáciou a WiFi pripojením. Samozrejmosťou je kúpeľňa s fénom a vaňou alebo sprchou. Zariadené sú pre váš najvyšší komfort, dôraz je kladený na prírodné a kvalitné materiály.

Na čom si pochutnáte?

Dobroty pre vaše maškrtné jazýčky sa chystajú v reštaurácii Zerda, kde sa podávajú slovenské a svetové špeciality à la carte, ale aj bohatý výber denného menu formou švédskeho stolu. V letnom období dajte prednosť posedeniu v príjemnom tieni na terase s výhľadom na japonskú záhradu a vychutnajte si grilované pokrmy. Večer môžete posedieť v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Celoročne je v hoteli otvorený bazénový svet s relaxačným bazénom aj sedacími bazénmi s teplotou vody 36 - 39 °C, nechýba tiež bazén s protiprúdom či vírivka, ale tým zďaleka nekončíme. V Nordsee Spa sa uložíte do jednej zo štyroch víriviek a vyskúšate rôzne druhy sáun (veľká fínska sauna, aroma, infra, parná sauna) či tepidárium s vyhrievanými ležadlami. V záhrade potom navštívte Garden Spa s ďalšími vírivkami, saunou a vonkajším bazénom.

Počas pobytu si tiež môžete vyskúšať saunový ceremoniál s vonnými esenciami, ktorý sprevádzajú zvukové a svetelné efekty.

Na vyžiadanie vám personál poskytne rôzne masáže alebo procedúry.

Niečo naviac

O skvelú zábavu mimo wellness sa postarajú tiež bowlingové dráhy s americkým bowling barom.

Hotel Therma ****

Hotel Therma ****

Priemyselná 4 , Dunajská Streda
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
THERMA, a.s. IČ: 31423213


+421 917 616 161

rezervacie@therma.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,4 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
1,4 km