Objavte čaro kúpeľného prostredia Malých Bielíc. Ubytujte sa v penzióne Kalinka s raňajkami a večerou formou à la carte, vstupom do termálnych bazénov aj nových sáun. Penzión leží kúsok od obľúbených kúpeľov Malé Bielice.

O ubytovaní

Penzión Kalinka sa nachádza na vynikajúcom mieste v kúpeľnom mestečku Malé Bielice, ktoré leží na úpätí pohoria Tribeč. Ak hľadáte miesto na oddychovú dovolenku, potom ste práve našli to, čo ste hľadali. Penzión sa nachádza len kúsok od známych termálnych kúpeľov Malé Bielice, ktoré vás pozývajú na jedinečný relax v bazénoch s liečivou vodou.

Termálne kúpele Malé Bielice (400 m) sú dokonalým miestom na relaxáciu spojenú s mnohými zdravotnými účinkami. Miestna minerálna voda s teplotou 27 až 38 °C priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo, nervový systém a pomáha pri rehabilitácii a regenerácii celého organizmu. Kúpanie v teplej vode urobí dobre nielen vášmu telu, ale relaxácia v bazénoch a zábava na atrakciách vnesie do vašich dní radosť a pohodu.

V kúpeľoch sa nachádzajú 2 vnútorné bazény (relaxačný a hydromasážny) a 3 vonkajšie relaxačné bazény, kde sa v lete o zábavu vašich detí postarajú šmykľavky, tobogany, trampolíny a detské ihrisko. Dospelým vyčarí úsmev na tvári saunové centrum alebo ponuka masáží. V neposlednom rade si môžete zacvičiť vo fitness centre alebo na vyraziť na dráhu pre kolieskové korčule.

Kúpele sú jednoznačne najväčším lákadlom regiónu, ale ak vás bazén omrzí, môžete preskúmať aj iné zaujímavé miesta. Kúsok od ubytovania nájdete Hvezdáreň v Partizánskom (1,4 km), ktorá ponúka pozorovanie hviezd pre verejnosť. Za tajomnou históriou sa vydajte na zrúcaninu hradu Uhrovec (19 km) alebo na hrad Hrušov (27 km).

Na krásnu prechádzku vás pozývajú náučné chodníky v CHKO Ponitrie (45 km), kde v bujnej prírode žije vzácne vtáctvo. A ak vám relax v Malých Bieliciach nestačí, objavte neďaleké Kúpele Bojnice (30 km) blízko rozprávkového zámkku a zoologickej záhrady.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v štandardne zariadených apartmánoch s vlastnou kúpeľňou a kuchynským kútom s rýchlovarnou kanvicou a riadom. Všetky izby majú TV a sú klimatizované. V objekte je k dispozícii bezplatné WiFi pripojenie.

Môžete si vybrať z nasledujúcich možností:

  • Apartmán 2+0 je určený pre dve osoby, ktoré sa vyspia na manželskej posteli alebo dvoch oddelených lôžkach. Izba má k dispozícii jedálenský stôl, priestrannú šatníkovú skriňu a nočné stolíky s osvetlením. V kúpeľni je sprchovací kút a toaleta.

  • Apartmán 2+1 má rovnaké parametre ako predchádzajúci variant, ale zmestí sa sem aj prístelka, a tak môžete na pobyt vyraziť v trojici. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, ďalej jedálenský stôl a šatníková skriňa.

  • Dvojizbový apartmán pojme 5-6 hostí a skvele sa tak hodí pre väčšiu rodinu alebo partiu priateľov. Nájdete v ňom jedálenský stôl, šatníkové skrine a súkromnú kúpeľňu so sprchou a WC.

  • Trojizbový apartmán je vhodný až pre 6 osôb. Súčasťou jeho vybavenia je podobne ako u ostatných alternatív vlastná kúpeľňa so sprchou a toaletou, šatníkové skrine a jedálenský stôl.

Na čom si pochutnáte?

V penzióne je príjemná reštaurácia, bar a letná terasa. Počas celého dňa si môžete vychutnávať kvalitné jedlá à la carte podľa vašej chuti. Ak váš balíček zahŕňa polpenziu, môžete navštíviť reštauráciu aj na raňajky a večeru.

Chutné jedlo zapite obľúbeným nealkoholickým alebo alkoholickým nápojom v bare, kde sa usadíte na pohodlných pohovkách. V reštaurácii sa môžete nielen najesť, ale aj zabaviť, a to na tanečnom parkete alebo v spoločenskej audiovizuálnej miestnosti.

Kde budete relaxovať?

Nechajte svoje telo a dušu relaxovať v termálnych bazénoch s mineralizovanou, hydrouhličitanovou a vápenato-horečnatou vodou, ktoré sú pre vás pripravené priamo v areáli penziónu. Ponorte sa do vírivky s teplotou vody do 37 °C alebo si zacvičte v plávacom termálnom bazéne s teplotou vody do 30 °C.

Môžete yskúšať jednu z novo zrekonštruovaných sáun - finskú, infračervenú alebo parnú.

Okrem toho len 5 minút chôdze od penziónu nájdete obľúbené Termálne kúpele Malé Bielice s 5 termálnymi bazénmi, saunovým svetom a sezónnymi detskými atrakciami.

Niečo naviac

Športové zážitky na vás čakajú aj inde ako v bazéne. Zahrajte si biliard alebo stolný tenis.

Penzión Kalinka

Penzión Kalinka

Malé Bielice 209 , Partizánske
Slovenská republika

+(421) 387 496 509

penzionkalinka@skylan.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
20 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
50 m
Zjazdovka
35 km
Bežkovanie
35 km