Užite si dovolenku v rodinnom prostredí 3* hotela Lesana vo Vysokých Tatrách. Tešiť sa môžete na neobmedzený vstup do sáun, víriviek, soľnej jaskyne a úplne nového detského zábavného centra. Dieťa do 5,9 rokov zdarma.

O ubytovaní

Nedávno zrekonštruovaný Hotel Lesana *** sa nachádza v príjemnom horskom prostredí Tatier s očarujúcim panoramatickým výhľadom na Lomnický štít a ďalšie štíty tejto nádhernej časti Slovenska. V hoteli panuje rodinná atmosféra, takže sa tu budete cítiť ako doma. Okrem nádherných turistických cieľov v podobe stúpaní na okolité vrcholy skúste napríklad 7 km vzdialenú lanovku na Hrebienok, Astronomický náučný chodník (1,1 km), zabaviť sa v Tricklandii (6,3 km), spoznať Kežmarský hrad (13,8 km) a oddýchnujte si v AquaCity Poprad (14 km). V zime oceníte blízkosť Ski areálu Tatranská Lomnica (3,5 km).

Kde budete spať?

Izby hotela sú moderne vybavené a každá z nich má okrem pohodlnej postele tiež TV a vlastnú kúpeľňu (WC, sprcha). Návštevníci si tu nemôžu vynachváliť nádherný výhľad z okien hotela priamo na Tatry.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa ráno naštartujete na výlety či aktivity pri bohatých bufetových raňajkách, po zvyšok dňa si tu môžete dopriať podľa menu tradičnú slovenskú kuchyňu s obľúbenými medzinárodnými špecialitami. Vychutnajte si tu pokojne aj kávičku s výhľadom na Lomničák a večerný oddych v bare.

Kde budete relaxovať?

Wellness centrum v hoteli vám ponúka hneď niekoľko možností, ako relaxovať. Vo vonkajšej časti nájdete bazén so slanou vodou, ochladzovaciu kaďu a vonkajšiu saunu. Ďalšie sauny váš čakajú vo vnútornej časti spolu s vírivkami, tepidáriom a Kneippovým chodníkom.

Wellness centrum rozhodne oceníte po výlete po vysokohorských magistrálach.

Cestujete s deťmi?

V hoteli myslia aj na deti, ktoré môžu vyšantiť v novom zábavnom centre plnom trampolín, šmýkačiek, balónikov a rôznych hier, ktoré si môžu zahrať aj spolu s rodičmi.

Niečo naviac

V hoteli si môžete skrátiť voľnú chvíľu pri stolnom tenise alebo za poplatok pri stolnom futbale a air hockey.

Hotel Lesana ***

Hotel Lesana ***

Stará Lesná , Stará Lesná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HAULIT s.r.o. IČ: 35777729


+421 524 467 861

lesana@lesana.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
4,5 km
Zjazdovka
3,5 km