Penzión Alpský dom vás očarí štýlovou horskou architektúrou a príjemnou atmosférou. Tešiť sa môžete na výborné raňajky alebo polpenziu a relax v privátnom wellness alebo skvelých aquaparkoch v okolí, do ktorých budete mať vstup so zľavou. Čakajú na vás tiež úžasné výletné ciele - Oravská priehrada, Tvrdošín s pamiatkou UNESCO a ďalšie.

O ubytovaní

Penzión Alpský dom sa ukrýva v malebnej oravskej prírode neďaleko poľských hraníc, priehrady Orava a mnohých skvelých výletných cieľov a atrakcií. Lokalita je výborná na odpočinkovú dovolenku, pre športovcov, nadšených turistov i rodiny s deťmi.

Prejdite si náučný chodník Juráňova dolina (6,6 km), prezrite si okolie z rozhľadne Skorušina (10,7 km) alebo vystúpte na vrch Uhlisko (14,4 km), skvelý na nenáročnú horskú turistiku. Za kultúrou sa vydajte do Zuberca (18,2 km), kde nájdete Múzeum oravskej dediny, alebo do Tvrdošína (15,6 km), kde čaká unikátny gotický kostol zapísaný na Zozname UNESCO, ART Galerie Schürger alebo Galéria Márie Medveckej.

Zábavu i relax vo vode nájdete v aquaparku Meander (6 km) s geotermálnou liečivou vodou, toboganmi a 9 bazénmi, vrátane bazéna s morskými vlnami, alebo v poľskom aquaparku Chochołowskie Termy (11,1 km), ktorý ponúkne takmer 3 000 m² vodnej plochy. V lete bude skvelým miestom na kúpanie aj Oravská priehrada (13,6 km). Navštívte aj Slanický ostrov (21,4 km) s barokovým kostolíkom, v ktorom nájdete niekoľko historických a umeleckých expozícií.

V zime nechýbajú ani ski areály pre lyžiarov, z ktorých najbližšie, Ski Centrum Vitanová, je vzdialený len 950 m. Čaká tu na vás 6 zjazdoviek nižšej a strednej obťažnosti. Otestovať môžete aj zjazdovky Skiparku Oravice (6 km) a hneď za hranicami nájdete mesto Zakopané (26,8 km), raj zimných športov obklopený 16 km zjazdoviek, vhodných najmä pre skúsenejších lyžiarov.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC, televíziou, WiFi pripojením a terasou alebo balkónom, z ktorého si užijete krásny výhľad do okolia.

  • Dvojlôžková izba meria 15 m² a je vybavená manželskou posteľou, stolíkom s posedením a úložným nábytkom.

  • Apartmán má plochu 30 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s posedením. Nechýba úložný nábytok.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii si pochutnáte na špecialitách regionálnej i medzinárodnej kuchyne. Posedieť si tu môžete aj nad šálkou kávy a v lete na vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

Po poctivej lyžovačke či celodennej turistike nie je nič lepšie ako relax vo wellness. V hoteli nájdete saunu a vírivku s masážnymi hlavicami, využiť môžete aj služby profesionálneho maséra.

Penzion Alpský dom

Penzion Alpský dom

Vitanová 180 , Vitanová
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jan&Pet s. r. o. IČ: 51416387


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od jazera
15,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,1 km
Zjazdovka
1,1 km
Bežkovanie
6,6 km

Tipy na výlet

Oravská priehrada

Oravská priehrada Tip na výlet

V letných mesiacoch si nenechajte ujsť Vodnú nádrž Orava. Známa priehrada s rozlohou 35 km² ponúka nespočetné množstvo možností, ako sa v lete schladiť a zabaviť. Čaká tu na vás kúpanie, jachting, jazda na vodných bicykloch, veslovanie alebo aj surfing. Mohlo by vás zaujímať, že táto vodná nádrž vznikla zatopením štyroch obcí. Nad hladinou zostalo čnieť nábrežie jednej z nich, a tak vznikol krásny Slanický ostrov, na ktorý sa dá doplávať. Plavba loďou po priehrade a návšteva ostrova rovnako ako prechádzka po nábreží sú ideálnym programom aj pre krásne jarné dni.

Viac informácií
Múzeum oravskej dediny Zuberec - Brestová
Múzeum oravskej dediny Zuberec - Brestová
Aquapark Meander – Oravice
Aquapark Meander – Oravice
Chocholów
Chocholów