Dovolenka na Liptove je vždy zárukou úspechu! Ubytujte sa v Apartmánoch Anička a užite si krásne výlety, kúpanie v bazéne alebo v neďalekej priehrade Liptovská Mara, rôznorodé športové vyžitie aj zaslúžený relax v saune. Tešiť sa môžete aj na chutné servírované raňajky.

O ubytovaní

Apartmány Anička sa nachádzajú v obci Liptovské Matiašovce v krásnom regióne Liptov, ktorý je dokonalým miestom pre dovolenku po celý rok. Na svoje si tu prídu športovci, turisti, milovníci histórie aj rodiny s deťmi. Tešiť sa môžete na kúpanie, výlety či zimné lyžovanie, o zábavu je skrátka postarané.

V lete sa môžete vydať k priehrade Liptovská Mara (6,8 km), ktorá sľubuje báječné kúpanie aj vzrušujúce zážitky v podobe výletu vyhliadkovou plachetnicou alebo wakesurfingu. V okolí nájdete aj báječné cyklotrasy a niekoľko priľahlých pamiatok. Vodným radovánkam sa v regióne môžete oddať aj počas zimných mesiacov, a to v aquaparku Tatralandia (8,9 km), najväčšom areáli vodnej zábavy v strednej Európe.

Za poznaním vyrazte do archeologického centra Havránok (12,3 km), keltského opevnenia z 1. storočia pred n. l., alebo do archeoparku Liptovia (21,1 km), umelo vybudovaného areálu, ktorý slúži ako interaktívne múzeum. Za návštevu stojí aj obec Vlkolínec (32,8 km), ktorá je pre svoju zachovalú historickú architektúru zapísaná na zozname UNESCO. Vydať sa sem môžete aj v zime, keď snehová pokrývka ešte umocňuje krásnu atmosféru miesta.

K výletu do prírody pozýva prírodná rezervácia Kvačianska dolina (5,5 km) alebo krásny Poľovnícky vodopád (7,3 km). Pokoriť môžete aj najvyšší vrch Nízkych Tatier - Chopok (31,4 km). V zimných mesiacoch si užijete blízkosť niekoľkých lyžiarskych areálov. Zhruba 18 km od ubytovania nájdete Ski centrum Demänová s 2 zjazdovkami, vyskúšať môžete aj Ski Opalisko (21,3 km) s 5 umelo zasnežovanými trasami alebo Ski centrum Žiar-Dolinky (26,1 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z 5 útulných apartmánov, ktoré sú rozmiestnené v 2 budovách. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, plne vybavený kuchynský kút (varná doska, chladnička, mikrovlnná rúra, umývačka, varná kanvica...), televíziu a WiFi pripojenie.

  • Štúdio s výhľadom do záhrady je jednoizbový apartmán s plochou 20 m² vybavený manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom.

  • Apartmán s výhľadom hory meria 40 m² a nachádza sa na prízemí. Skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a rozkladacím lôžkom a obývacej izby s kuchynským a jedálenským kútom. V kúpeľni je sprchovací kút.

  • Apartmán s 1 spálňou ponúkne plochu 35 m² a nájdete ho na hornom poschodí. Zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou a poschodovou posteľou a obývaciu izbu s kuchynským a jedálenským kútom. V kúpeľni nájdete vaňu.

  • Apartmán s 2 spálňami je na hornom poschodí. Na veľkorysej ploche 70 m² tu nájdete 2 samostatné spálne s manželskou posteľou a rozkladacím lôžkom a obývaciu izbu s krbom, jedálenským kútom a kuchyňou. Apartmán má kúpeľňu so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnom prostredí sa tu podávajú výdatné servírované raňajky ako od mamičky. Vďaka vlastnej kuchyni priamo na apartmáne si navyše môžete kedykoľvek pripraviť občerstvenie podľa chuti.

Kde budete relaxovať?

K príjemnému relaxu vám poslúži horúca sauna s relaxačnou miestnosťou priamo v areáli. V letných dňoch sa zase skvele osviežite vo vonkajšom bazéne.

Cestujete s deťmi?

Pri ubytovaní je postavené detské ihrisko s množstvom atrakcií, na ktorých sa vaše deti zabavia na celý deň. Tešiť sa môžu na hojdačky, šmykľavku, malú lezeckú stenu, trampolínu či detský bazénik.

Niečo naviac

Na preskúmavanie okolia vám skvele poslúžia bicykle, ktoré sú tu na zapožičanie (za poplatok). Okrem výletov si môžete užiť pohodové chvíľky na čiastočne oplotenom pozemku so zastrešenou terasou, vonkajším krbom a ohniskom. Zahrať si môžete bedminton či futbal a športovci určite ocenia úschovňu bicyklov a lyží.

Apartmány Anička

Apartmány Anička

Liptovské Matiašovce 141 , Liptovské Matiašovce
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MOUNTANIA TRAVEL s.r.o. IČ: 48130508


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od jazera
4,8 km
Zastávka
1,1 km
Aquapark
8,9 km
Zjazdovka
18,3 km
Bežkovanie
18,3 km

Tipy na výlet

Kvačianska dolina

Kvačianska dolina Tip na výlet

Vydajte sa na príjemnú túru očarujúcim horským prostredím na Liptove. Kvačianska dolina ukrýva zaujímavé prírodné úkazy, uvidíte tu napríklad skalné útvary Jánošíkovu hlavu, Medveďa alebo Sovu, ďalej tiež rôzne rokliny. Pokocháte sa tiež fascinujúcimi výhľadmi do kaňonu, napríklad z Veľkého alebo Malého Roháča.

Trasa vyviera pri významnej technickej pamiatke – starých vodných mlynoch Oblazy, do ktorých môžete nahliadnuť a pozrieť sa zblízka na mechanizmus výroby elektrickej energie vodným tokom.

Putovať budete po drevených chodníčkoch i rebríkoch medzi skalnými stenami, cesta tak poteší nejedného nadšeného dobrodruha. Nie je však nijako náročná a zvládnu ju bez problémov všetky generácie turistov. Pri vstupe do Kvačianskej doliny môžete využiť platené parkovisko.

Liptovská Mara
Liptovská Mara
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia
Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš