Ubytujte sa v krásnej lokalite neďaleko Liptovskej Mary. Pivovar BUC Kvačany vám poslúži ako ideálny východiskový bod pre turistiku aj cyklovýlety. Pochutnáte si na výbornej polpenzii, vyskúšate jedinečné remeselné pivá a oddýchnete si vo fínskej saune.

O ubytovaní

Pivovar BUC Kvačany sa nachádza v atraktívnom prostredí v slovenskom Liptove. Dovolenku v Kvačanoch si užijete vďaka bohatým možnostiam športového vyžitia, nádherným prírodným úkazom v okolí a v neposlednom rade aj jedinečnému remeselnému pivu.

Ak patríte medzi tých, ktorí sú aj na dovolenke radi aktívni, je pre vás táto destinácia tou správnou voľbou. V malebnom prostredí sa môžete venovať turistike, cyklistike aj zimným športom. Vyrazte napríklad na náučný chodník do Prosieckej a Kvačianskej doliny (2 km). Týmto krasovým údolím v Chočských vrchoch vás prevedie príjemná okružná trasa, na ktorej stretnete aj dva staré vodné mlyny Oblazy. Pokojnou prechádzkou sa dostanete aj k neďalekej vyhliadke Kobiliny (1,9 km).

V lete sa môžete vypraviť k priehrade Liptovská Mara (9 km), ktorá sľubuje báječné kúpanie aj vzrušujúce zážitky v podobe výletu vyhliadkovou plachetnicou alebo wakesurfingu. V okolí nájdete aj báječné cyklotrasy a niekoľko priľahlých pamiatok.

Vodným radovánkam sa v regióne môžete oddať aj počas zimných mesiacov, a to v aquaparku Tatralandia (11 km), najväčšom areáli vodnej zábavy v strednej Európe. 14 bazénov, 26 toboganov a neúrekom atrakcií – to všetko a oveľa viac vám môže tento dobrodružný vodný svet pri Liptovskom Mikuláši ponúknuť.

Pivovar BUC Kvačany je tiež ideálnym východiskovým bodom pre nadšených lyžiarov. V okolí sa nachádza hneď niekoľko ski areálov, vhodných ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých. Za zmienku stojí Lyžiarsky areál Dolinky (27 km), Ski Areál Spálená Roháče (33 km) alebo Ski Zuberec – Janovky (25 km).

Kde budete spať?

Komfortné dvojlôžkové izby sú ladené do prírodných farieb a nájdete v nich drevené postele aj nábytok. Samozrejmosťou je aj satelitná televízia, WiFi pripojenie, stolík s posedením v podobe kresiel či gauča aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom.

Pokiaľ máte radi priestor a pohodlie, alebo cestujete vo viacerých ľuďoch, určite uvítate apartmán. Ten sa skladá zo dvoch spální, v jednej je manželská posteľ, v druhej potom dve oddelené lôžka. Nájdete tu aj rozkladací gauč, ktorý poslúži ako prístelka až pre dve osoby. K vybaveniu patrí aj kuchynka s chladničkou, rýchlovarnou kanvicou, mikrovlnnou aj klasickou rúrou, varnou doskou a umývačkou riadu. Ďalej je tu jedálenský stôl s posedením, riadom a určite oceníte aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

Stravovať sa budete formou polpenzie vo výbornej reštaurácii situovanej priamo v objekte. Pochutnáte si na tradičných slovenských pokrmoch ako sú bryndzové halušky či šúľance s makom alebo grilovaných špecialitách. Dobré jedlo zapijete remeselným pivom, ktoré je výnimočné svojou chuťou i vôňou.

Kde budete relaxovať?

Pre váš jedinečný relax je v pivovare pripravená fínska sauna a drevený kúpací sud s výhľadom na liptovskú krajinu, v ktorom si určite skvele oddýchnete.

Pivovar BUC Kvačany

Pivovar BUC Kvačany

Kvačany 88 , Kvačany
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ZÁBAVA GRADUJE, s. r. o. IČ: 53780795


+421911624600

ubytovanie@pivovarkvacany.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
11 km
Zjazdovka
14,2 km
Bežkovanie
14,2 km

Tipy na výlet

Kvačianska dolina

Kvačianska dolina Tip na výlet

Vydajte sa na príjemnú túru očarujúcim horským prostredím na Liptove. Kvačianska dolina ukrýva zaujímavé prírodné úkazy, uvidíte tu napríklad skalné útvary Jánošíkovu hlavu, Medveďa alebo Sovu, ďalej tiež rôzne rokliny. Pokocháte sa tiež fascinujúcimi výhľadmi do kaňonu, napríklad z Veľkého alebo Malého Roháča.

Trasa vyviera pri významnej technickej pamiatke – starých vodných mlynoch Oblazy, do ktorých môžete nahliadnuť a pozrieť sa zblízka na mechanizmus výroby elektrickej energie vodným tokom.

Putovať budete po drevených chodníčkoch i rebríkoch medzi skalnými stenami, cesta tak poteší nejedného nadšeného dobrodruha. Nie je však nijako náročná a zvládnu ju bez problémov všetky generácie turistov. Pri vstupe do Kvačianskej doliny môžete využiť platené parkovisko.

Liptovská Mara
Liptovská Mara
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia
Bešeňová
Bešeňová