Užite si skvelý pobyt v Tatrách pri priehrade Liptovská Mara, aquaparkoch a ďalších atrakciách v modernom Penzióne Maravar. Čakajú na vás nielen výborné raňajky či polpenzia, ale aj privátny pivný kúpeľ s neobmedzenou konzumáciou piva a relaxačné procedúry - rašelinový zábal a masáž.

O ubytovaní

Rodinný Penzión Maravar s vlastným minipivovarom sa nachádza v Liptovskom Trnovci, kúsok od brehu slávnej priehrady Liptovská Mara (500 m), blízko vodného zábavného parku Tatralandia (2,2 km) a ďalších skvelých atrakcií regiónu Liptov. V lete si tu užijete skvelé kúpanie a vodné športy v aquaparkoch a na priehrade, v zime si môžete naplánovať lyžovačku v niektorom z neďalekých ski areálov. Po celý rok ide navyše o perfektný východiskový bod na rôznorodé výlety.

Za poznaním vyrazte do archeologického centra Havránok (12,6 km), keltského opevnenia z 1. storočia pred n. l., alebo do archeoparku Liptovia (21,6 km), umelo vybudovaného areálu, ktorý slúži ako interaktívne múzeum. Za návštevu stojí aj obec Vlkolínec (38 km), ktorá je pre svoju zachovalú historickú architektúru zapísaná na zozname UNESCO. Vydať sa sem môžete aj v zime, keď snehová pokrývka ešte umocňuje krásnu atmosféru miesta.

K výletu do prírody pozýva prírodná rezervácia Kvačianska dolina (10,9 km) alebo krásny Poľovnícky vodopád (10,6 km). Pokoriť môžete aj najvyšší vrch Nízkych Tatier - Chopok (23,7 km). V zimných mesiacoch si užijete blízkosť niekoľkých lyžiarskych areálov. Necelých 10 km od penziónu nájdete Ski centrum Demänová s 2 zjazdovkami, vyskúšať môžete tiež Ski Opalisko (13,3 km) s 5 umelo zasnežovanými trasami alebo Ski centrum Žiar-Dolinky (18, 1 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe alebo apartmáne, k dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, televíziu a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžkové izby sú vybavené manželskou posteľou, stolom a šatníkovými skriňami, niektoré majú aj vlastný balkón.

  • Apartmány sa skladajú z dvoch miestností – spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s pohovkou. Nechýba stôl, šatníkové skrine a u niektorých je aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu si pochutnáte na poctivej domácej kuchyni z kvalitných surovín. Počas pobytu odporúčame vyskúšať aj pizzu z Pizzerie Nay. No a samozrejme nezabudnite ochutnať pivo z miestneho minipivovaru.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku vám poslúži exkluzívne pivné wellness, kde si môžete dopriať privátny pivný kúpeľ v priestrannej drevenej vani s romantickým osvetlením. Kúpeľ je doplnený neobmedzenou konzumáciou piva z domáceho pivovaru a prípadne aj občerstvenia. Relax v kúpeľoch môžete doplniť procedúrami, ako sú zábaly a masáže.

Penzión Maravar

Penzión Maravar

Liptovský Trnovec 335 , Liptovský Trnovec
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PROAD PLUS s.r.o. IČ: 36389978


+421950598088

info@penzionmara.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,2 km
Zjazdovka
12,5 km
Bežkovanie
13 km

Tipy na výlet

Liptovská Mara

Liptovská Mara Tip na výlet

Najväčšia priehrada na Slovensku je obľúbeným cieľom turistov - v lete ponúka osvieženie a veľa vzrušujúcej zábavy ako flyboardy, wakesurfing a ďalšie. Ak ste však skôr na bezpečnejšiu klasiku, máme pre vás dobrú správu - na lodičkách a vodných bicykloch sa tu prejdete samozrejme tiež. Alebo sa nechajte zviesť vyhliadkovou plachetnicou. Priehrada je tiež obľúbenou lokalitou na cyklovýlety - je totiž známa pre svoj mierne vlnitý terén takmer bez stúpania a nádherné výhľady. V zime si v priehrade síce príliš nezaplávate, ale môžete navštíviť niektoré z priľahlých pamiatok alebo sa len vydajte na prechádzku a vychutnajte si pokojné ľadové kráľovstvo v celej jeho kráse.

Viac informácií
Liptovský hrad
Liptovský hrad
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia
Archeoskanzen Havránok
Archeoskanzen Havránok