Hilson Jasná Garden rezort je skutočným dovolenkovým rajom! Nielenže na vás priamo v areáli čaká wellness centrum, skvelá gastronómia či bohaté vyžitie pre deti, navyše si ale môžete užiť perfektnú lokalitu len kúsok od Liptovskej Mary, Demänovskej doliny, niekoľkých aquaparkov a zábavných centier. Poteší aj ubytovanie v modernom apartmáne s vybavenou kuchynkou a chutná polpenzia.

O ubytovaní

Hilson Jasná Garden rezort je rozsiahly areál s ubytovaním, wellness a zábavou, ktorý sa rozkladá pri Liptovskom Mikuláši, v blízkosti národných parkov Nízke Tatry a Veľká Fatra. Hoci si veľa zábavy užijete priamo v areáli, nenechajte si ujsť ani zaujímavé výletné ciele v okolí.

V lete si vyrazte ua kúpaním k Liptovskej Mare (9,5 km) alebo na letné kúpalisko Thermal Raj (9,2 km). Na celoročné kúpanie vám poslúži Aquapark Tatralandia (8 km), a dokonca sa v okolí nájde aj množstvo termálnych prameňov. Z tých čerpá napríklad Vodný park Bešeňová (18,9 km) alebo Aqua Vital Park v Lúčkach (23,3 km). Pokiaľ si chcete užiť termálny kúpeľ v prírode, vydajte sa do Liptovského Jána (10,5 km), kde priamo zo zeme, do kamenného jazierka prezývaného „kaďa“, vyviera liečivý termálny prameň.

Aktívnejší jedinci a milovníci adrenalínu môžu vyskúšať svoje limity v Areáli vodných športov v Liptovskom Mikuláši (5,8 km), prejsť sa na Bobovej dráhe Žiarce (4,4 km), vyšplhať do korún stromov v lanovom centre Tarzánia (9,9 km), preletieť sa v Hurricane Factory (7,7 km) - jedinom veternom tuneli na Slovensku alebo si vyskúšať rôznorodé športy v Liptov Aréne (7,6 km) a v Malinô Brdo ski & bike family parku (29,9 km). Ten je navyše otvorený aj v zime, kedy sa môžete prejsť na 8 udržiavaných zjazdovkách.

Príležitostí na lyžovanie ale budete mať v zimných mesiacoch oveľa viac. Len 450 m od rezortu nájdete Ski centrum Demänová, o kus ďalej je Ski Opalisko (6,5 km) a zájsť si môžete aj do veľkého Ski centra Jasná v Demänovskej doline (4, 5 km), Ski centra Žiarce v Pavčine Lehote (4,4 km) alebo Ski Javorovica v Liptovskom Jáne (12 km).

Kde budete spať?

Štúdio (16 m²) je určené pre 2 osoby. Postele je možné spojiť do dvojlôžka, alebo nechať oddelene. Súčasťou štúdia je vybavený kuchynský kút (chladnička, varná doska, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, riad) a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. K vybaveniu ďalej patrí jedálenský stôl so stoličkami, televízia, WiFi pripojenie, fén a trezor.

Štúdio 2+2 je o málinko väčšie (18 m²) a vďaka dvojposchodovej poschodovej posteli je vhodné až pre 4 osoby. Nechýba vybavený kuchynský kút s varnou doskou, chladničkou, mikrovlnkou a rýchlovarnou kanvicou, jedálenský stôl so stoličkami, kúpeľňa so sprchou, WC a fénom, televízia, WiFi pripojenie či trezor.

Apartmán L (40 m²) bude vhodný pre hostí, ktorí si chcú dopriať viac komfortu. Má samostatnú spálňu s 2 posteľami a televíziou a obývaciu izbu s rozkladacou posteľou pre ďalšie 2 osoby. Ani tu nechýba TV a k vybaveniu apartmánu patrí kuchynský kút so spotrebičmi, WiFi pripojenie, trezor, jedálenský stôl so stoličkami a kúpeľňa so sprchou, fénom a WC. Navyše má tento apartmán aj vlastný balkón s vonkajším posedením.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si užijete raňajky vo forme bohatých bufetových stolov s výberom slaných, sladkých, studených i teplých pokrmov, vrátane čerstvého ovocia a zeleniny. Raňajky sa podáva priamo v rezorte alebo v neďalekej reštaurácii Drak (50 m), v prípade malej obsadenosti môže byť aj servírovaná. Súčasťou polpenzie sú aj večere v reštaurácii Drak, ktorá ponúka tradičné slovenské jedlá i medzinárodnú kuchyňu.

Obed či desiatu si môžete kedykoľvek počas dňa pripraviť priamo v apartmáne, vďaka vybavenej kuchynke. Máte ale zároveň skvelú príležitosť vyskúšať ďalšie obľúbené reštaurácie v okolí, napríklad modernú reštauráciu Pinus (140 m) alebo japonskú Alto sushi (4,5 km).

Kde budete relaxovať?

K odpočinku vám poslúži wellness zóna, kde sa zohrejete v bylinkovej alebo fínskej saune a užijete si hydromasáž v horúcej vírivke. Súčasťou wellness je slnečná terasa s odpočinkovými lehátkami a pobyt si môžete ešte vylepšiť niektorú z ponuky masážou.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou rezortu je Hilsoníkov detský zábavný raj. Deti sa tu môžu tešiť na lanovú pyramídu na ploche 100 m², drevené preliezky, šmykľavky, hojdačky, pieskoviská, veselé trampolíny, detské odrážadlá, športové ihriská, Mini Zoo so zvieratkami a párty stan. Počas sezóny (1.7.-1.9.) sa v areáli navyše odohráva bohatý animačný program s najrôznejšou tematikou.

Niečo naviac

Na aktívne trávenie času si môžete zapožičať horský bicykel a ďalšie športové vybavenie.

Hilson Jasna - Garden resort ***

Hilson Jasna - Garden resort ***

Demänová 497 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MOTI s.r.o. IČ: 36287016


+421 918 060 803

info@hilsonjasna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
3 km
Zjazdovka
0,5 km