Relaxačný pobyt v Rekreačnej chate MeryJán v Podhájskej s neobmedzeným fitness a zľavami do reštaurácie či na masáž si naozaj užijete. Návšteva obľúbeného termálneho kúpaliska alebo Rímskych kúpeľov je zážitok. Za príplatok je možné dokúpiť aj klimatizáciu.

O ubytovaní

Rekreačná chata MeryJán sa nachádza v tichej lokalite v obci Podhájska len 400 metrov od miestneho termálneho kúpaliska. Od odpočinku v liečivej oáze vás tak bude deliť iba 10 minút chôdze. Sklamaní nebudú ani tí, ktorí radi objavujú historické alebo prírodné pamiatky. Okolie ubytovania je pretkané turistickými trasami, ktoré vás prevedú cez zaujímavé turistické ciele.

Do juhozápadného slovenského mestečka Podhájska lákajú predovšetkým preslávené kúpele. Málokde na svete by ste našli vodu s takými blahodarnými účinkami, aké majú miestne termálne pramene. Pozitívny dopad na organizmus je porovnateľný s vodou z Mŕtveho mora. Pomôže vám s ochorením dýchacích ciest, kĺbov či kože a prospeje aj vašej psychickej pohode.

Relax aj zábava na vás čakajú v miestnom termálnom kúpalisku (400 m). Takmer 12 hektárový areál ponúka niekoľko bazénov a množstvo vodných atrakcií. Súčasťou kúpaliska je úžasné Wellness centrum Aquamarín s deviatimi bazénmi, vírivkami a masážnymi tryskami. Vynechať by ste nemali ani návštevu unikátnych Rímskych kúpeľov (850 m), kde sa môžete tešiť napríklad na Kleopatrin kúpeľ či profesionálne masáže.

Ak patríte medzi tých, ktorí nechcú tráviť celú dovolenku pri bazéne. Prezrite si v obci Podhájska aj pamiatky, ako je rímskokatolícky kostol Narodenia Panny Márie (2,2 km) alebo kostol Nanebovzatia Panny Márie (2,1 km). Nevšedný zážitok sľubuje aj letné 3D kino Central Park (1,9 km) alebo Adventure Minigolf (2,3 km). Ak ste lační po nových informáciách, vydajte sa po náučnom chodníku Trávnica (5 km), ktorý vás prevedie historickými i prírodnými zaujímavosťami susednej obce.

Rozmanité okolie mestečka Podhájska poteší každého milovníka prírody. Obec je obklopená hustými lesmi, cez ktoré vedú príjemné turistické i cyklistické chodníky. Vydať sa môžete za zaujímavosťami, ako je Nitranský hrádok (13 km) alebo soľná jaskyňa v Starom Tekove (29 km). Kultúrne pamiatky môžete objavovať v neďalekej Nitre (40 km) alebo v Komárne (50 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 16 elegantne zariadených izieb s možnosťou prístelky (k dispozícii je rozkladacie dvojlôžko), s chladničkou, rýchlovarnou konvicou, satelitnou televíziou a WiFi pripojením. Súčasťou každej izby je vlastná kúpeľňa. Väčšina izieb má balkón s posedením.

Niečo naviac

V priestoroch penziónu môžete využiť aj fitness centrum, vonku sa zabavíte aj si zašportujete na tenisovom kurte.

Rekreačná chata MeryJán

Rekreačná chata MeryJán

Svätuša č.943 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Dagmar Hroncová IČ: 1025922106


+421 908 784 608

meryjan@ubytovaniepodhajska.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,1 km
Aquapark
0,4 km