S ubytovaním Penziónu Podhájčanka budete zaspávať v izbách s atmosférou kvetín a ráno sa prebúdzať s chuťou na výborné a bohaté raňajky. Tešiť sa môžete aj na večere výberom z viacerých jedál a podľa variantu aj na vstup do termálneho wellness centra Aquamarín.

O ubytovaní

V pokojnej uličke len pár krokov od termálneho kúpaliska Podhájska objavíte oázu pokoja, Penzión Podhájčanka. Okrem relaxu v termálnej liečivej vode si užijete aj krásne výletné ciele v okolí.

Navštívte napríklad miniskanzen s fontánou (850 m) či zrúcaninu Mariánska Čeľaď (4,2 km). Na bicykli sa potom dostanete do prírodnej rezervácie Žitavský luh (13,1 km), kde v súčasnosti žije viac ako 100 druhov vtákov. Na ich pozorovanie slúži drevená rozhľadňa a prejsť si môžete aj 3,5 km dlhý náučný chodník. Za návštevu stojí aj Dom ľudového bývania Veľké Lovce (6,6 km), kde sa môžete pozrieť, ako sa v tejto oblasti žilo pred viac ako 100 rokmi.

Výlet si urobte aj do Arboréta Mlyňany (30,9 km), ktoré bolo založené v roku 1892 a na ploche cca 60 ha tu rastie približne 2 300 druhov domácich i cudzokrajných drevín. Okrem krásnych stromov uvidíte aj romantický kaštieľ z 19. storočia. V dojazdovej vzdialenosti na vás čaká aj Soľná jaskyňa v Starom Tekove (25,3 km), ktorej návšteva je vhodná najmä pre osoby s dýchacími, kožnými a inými zdravotnými problémami. Poprípade navštívte cca 30 km vzdialenú Levicu so všetkými jej klenotmi.

Kde budete spať?

Čakajú na vás romantické dvojlôžkové izby (niektoré s možnosťou prístelky) nesúce mená kvetov ako orchidea, gladiola, levanduľa, jazmín a ďalšie. Penzión disponuje tiež izbami na prízemí, ktoré sú vhodné pre hostí s pohybovými problémami.

Všetky izby sú vybavené stolom so stoličkou, LCD TV so slovenskými a českými programami i minikuchynkou s chladničkou či rýchlovarnou kanvicou. K dokonalému pohodliu vám poslúži samostatná kúpeľňa .

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno načerpáte energiu z bohatých raňajok formou švédskeho stola s domácimi potravinami. Pochutnáte si na pestrom výbere poctivých jogurtov, mäsových výrobkov, syrov, na cereáliách, čerstvom pečive, ovocí aj zelenine alebo ďalších dobrotách.

Kde budete relaxovať?

Príjemné posedenie objavíte v záhrade alebo na jednej z terás Vilky Podhájčanka. Relaxovať môžete medzi všetkými kvetm , podľa ktorých sú izby v penzióne pomenované, pri jazierku so zlatými rybičkami či na terase s grilom.

Penzion Podhájčanka

Penzion Podhájčanka

Úzka 289/21 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Mgr. Katarína Kondrčková Gavalcová IČ: 46441743


+421 915 746 068

katka1gavalcova@gmail.com

Check In
13:00 - 15:00
Check Out
do 9:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,4 km

Tipy na výlet

Wellness centrum Aquamarin

Wellness centrum Aquamarin Tip na výlet

Ten najblahodarnejší relax so všetkým, čo k nemu patrí, zažijete v Podhájskej vo Wellness Centre Aquamarin. Vonku môžete relaxovať vo vonkajšom bazénovom svete s rekreačným termálnym bazénom (39 °C), ochladzovacím, detským (32 °C) či bio bazénom (28 °C). Vo vnútri wellness centra vás potom čaká oddych v relaxačnom bazéne s vodnými atrakciami (33 °C), v dvoch vírivých bazénoch či v tureckom bazéne (36 °C). Aj tu si deti užijú zábavu v detskom bazéne s množstvom vodných atrakcií a s teplotou vody 32 °C. Milovníci saunovania by mali zamieriť do Vitálneho sveta s fínskou a bio saunou. Doprajete si tu aj soľnú či bylinnú inhaláciu, morský kúpeľ a tiež patričné ochladenie pod ľadopádom. Nakoniec nesmie chýbať oddych v tepidáriu.

Otváracia doba:

  • PO: 13:00 - 21:00 hodín
  • UT - NE: 9:00 - 21:00 hodín

Vstupné - bazénový svet:

  • Dospelí: 12 €/vstup na 3 hodiny
  • Deti (do 15 rokov): 7 €/vstup na 3 hodiny

Vstupné - vitálny svet

  • 6 €/vstup - doplatok k Bazénovému svetu
Viac informácií
Termálne kúpalisko Podhájska
Termálne kúpalisko Podhájska
Rímske kúpele v Podhájskej
Rímske kúpele v Podhájskej
Skalné obydlia Brhlovce
Skalné obydlia Brhlovce