Zaslúžená dovolenka plná turistiky aj odpočinku vás čaká v Demänovskej doline v NP Nízke Tatry. Ubytujte sa v jednej z pohodlných izieb v Hoteli Bystrina *** alebo v susednom Hoteli Poľovník ***. Na tradičnej polpenzii si pochutnáte v štýlovej kolibe, tešiť sa môžete aj na zábavu s Xboxom alebo biliardom. Deň plný spoznávania krás okolia zakončite oddychom v modernom wellness s vírivkou a niekoľkými saunami.

O ubytovaní

Ak túžite po aktívnej dovolenke, Demänovská dolina v krásnej oblasti Nízkych Tatier je ideálnym miestom. V Resorte Bystrina si po turistike doprajete odpočinok v modernom wellness. Počas dňa dajte prednosť aktivitám v okolí, navštívte napríklad zábavný Ovečkoland (1,8 km), Demänovskú jaskyňu slobody (4,4 km) či vrch Chopok (12 km). Neďaleko leží tiež Aquapark Tatralandia (10 km) a v zime vás nadchne blízky ski areál Jasná - Nízke Tatry (8,6 km).

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednom z dvoch hotelov v Resorte Bystrina, ktoré sú od seba vzdialené sotva 170 metrov. Hotel Bystrina *** vás ubytuje v dvojlôžkových a trojlôžkových izbách bez možnosti prístelky. Poteší vás tu televízor, telefón a samostatná kúpeľňa, v niektorých izbách nájdete aj chladničku a balkón.

Hotel Poľovník *** ponúka komfortné ubytovanie v dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, v ktorých vám poslúži televízor, telefón, chladnička a samostatná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovým kútom a fénom. Niektoré izby majú aj balkón. V priestranných apartmánoch vás navyše čaká set na prípravu kávy a čaju.

Na čom si pochutnáte?

Na výborné miestne pochúťky sa zastavte do Koliby Bystrina, ktorú nájdete priamo v areáli rezortu. Raňajky i večere si tú vychutnáte v tradičných priestoroch inšpirovaných ľudovou architektúrou. Zastaviť sa tu môžete aj počas dňa, z menu plného slovenských špecialít si doprajte napríklad Važeckú pochúťku či tatranskú vežu s domácou plackou. Všetky jedlá sú pripravované z lokálnych surovín z miestnej eko farmy. Posedieť si môžete tiež v poľovníckom lobby bare s klavírom v Hoteli Poľovník ***.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom v krásnej prírode NP Nízke Tatry si doprajte relax vo Wellness Bystrina priamo v areáli. Ponorte sa do vody vo whirlpool bazéne, posilnite si imunitu v rímskej parnej saune, vo fínskej či infrasaune a následne sa schlaďte v ochladzovacom bazéne či s pomocou ľadového vedra. Nezabudnite na prechádzku Kneippovým chodníkom a nakoniec relaxujte na lehátku v tepidáriu. K dispozícii sú aj masáže.

Cestujete s deťmi?

Vaše deti poteší detská herňa s Xboxom aj vonkajšie detské ihrisko s trampolínou.

Niečo naviac

Zacvičte si v mini posilňovni alebo si zahrajte biliard.

Hotel Bystrina *** a Hotel Poľovník ***

Hotel Bystrina *** a Hotel Poľovník ***

Hotel Bystrina 23 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Špirec Ján IČ: 10856706


+421 903 533 971

bystrinaresort@bystrinaresort.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
9 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
10,7 km
Zjazdovka
9 km