Objavte krásu poľských Krkonôš! Vyrazte do malebného mestečka Karpacz, ktoré sa ukrýva len pár kilometrov od českých hraníc, ubytujte sa v Hoteli Ariston *** a užite si krásnu horskú prírodu s množstvom výletných cieľov, výbornú polpenziu plnú regionálnych špecialít aj relax v privátnej saune.

O ubytovaní

Hotel Ariston *** sa nachádza v centre poľského horského mestečka Karpacz, len kúsok od hraníc s Českou republikou, obklopený ski areálmi a krásnymi výletnými cieľmi. Dovolenku si tu jednoznačne užijete v každom ročnom období. Na výlet sa môžete vydať napríklad na Krkavčie skaly (2 km), k vodopádu Dziki (2,1 km) alebo k horskému jazeru Malý Staw (5,9 km), na ktorého brehu leží najstaršia horská chata v Poľsku. Na vlastné oči uvidíte aj unikátnu historickú pamiatku – drevený kostol Wang (3 km), ktorý bol postavený v 12. storočí v Nórsku a do Poľska bol presunutý v 19. storočí.

Neďaleké lyžiarske stredisko Winterpol (2,6 km) ponúka skvelé zázemie na zimné športy - 2,1 km zjazdoviek nižšej a strednej obťažnosti, požičovňu lyžiarskeho vybavenia, školu lyžovania. Svahy Karpacz Ski Areny (2,8 km) sú potom z hotela vzdialené iba 4 km a ďalšie skvelé lyžiarske areály nájdete v neďalekom stredisku Szklarska Poręba (27,5 km) alebo v českej Peci pod Sněžkou (38,4 km). Dokonalý relax po výletoch i lyžovaní zažijete vo vodnom parku Tropikana, vzdialenom len 2,5 km, s mnohými bazénmi a saunovým svetom.

Kde budete spať?

Užijete si komfort perfektne vybavenej dvojlôžkovej izby s manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami, písacím stolom, stolíkom s kreslami, televíziou, malou chladničkou a WiFi pripojením. Súčasťou izby je moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sa špecializuje predovšetkým na tradičnú poľskú kuchyňu, môžete tak ochutnať naozaj to najlepšie, čo vám miestny región ponúka.

Kde budete relaxovať?

Či už strávite deň na výletoch alebo na zjazdovke, určite si potom radi oddýchnete v horúcej saune, ktorú nájdete v priestoroch hotela.

Hotel Ariston ***

Hotel Ariston ***

Piastowska 2a , Karpacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Piotr Lubowiński IČ: 364077696


+48 501 650 949

ariston.karpacz@onet.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,5 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
2,5 km
Zjazdovka
1,2 km
Bežkovanie
0,3 km

Tipy na výlet

 Poľské Krkonoše

Poľské Krkonoše Tip na výlet

Poľské Krkonoše pôsobia oproti tým na českej strane mohutne a strmo. Nájdeme tu ľadovcové jazerá, vodopády a horské mestečká. Za návštevu určite stojí Karpacz a jeho okolie. Kúsok od mesta sa nachádza jazierko ľadovcového pôvodu, pri ktorom je krásna horská chata Samotnia.

Čo ďalej navštíviť v tejto oblasti?

  • Drevený kostol Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklárska huť Julia
  • Deti ocenia návštevu Parku miniatúr v Kowaroch alebo westernové mestečko neďaleko Karpacze.

Do poľského krkonošského národného parku je potrebné zaplatiť vstupné. Vstupenky môžete zakúpiť na mieste alebo aj elektronicky.

Viac informácií
Kostol Wang
Kostol Wang
Westernové mestečko Karpacz
Westernové mestečko Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz