Hotel Fortuna *** v obľúbenej lokalite Miskolc Tapolca stojí len 400 metrov od štýlových jaskynných kúpeľov. Neobmedzene môžete využívať aj hotelové wellness s vírivkou a saunami, čaká vás aj polpenzia a možnosť zapožičania Nordic Walking palicou.

O ubytovaní

Hotel Fortuna *** sa nachádza v pokojnej časti kúpeľného mesta Miskolc, v príjemnej lokalite pre rodiny a páry. Len niekoľko minút chôdze od hotela sa nachádzajú jedinečné jaskynné kúpele Miskolc Tapolca (400 m), ktoré sú perlou tohto kúpeľného mesta.

Po poriadnom oddychu v kúpeľoch môžete navštíviť zoologickú záhradu (13 km), kde sa zoznámite s exotickými zvieratami a domácimi druhmi, alebo malebnú záhradu Népkert (6 km), založenú v roku 1870. V zime si nenechajte ujsť miestne vianočné trhy, ktoré sú označované za jedny z najkrajších v Maďarsku.

Neďaleké pohorie Bük je pretkané turistickými chodníkmi, takže jeho krásy môžete objavovať pešo alebo na bicykli. Vystúpte napríklad na vrchol Bálvány (36 km, 956 m n. m.), vydajte sa do hlbín jaskýň Szent István (18,8 km), Anna (17,9 km) a Istállós-kő (36,5 km) alebo sa nechajte očariť krásou vodopádu Fátyol (37,3 km). Potom sa môžete vydať lesnou železnicou na zaujímavú jazdu krajinou, možno až do mesta Lillafüred (14,8 km) s krásnym jazerom a zábavným parkom.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standardklimatizáciu, LCD TV, Wi-Fi pripojenie, trezor, minibar a vlastnú kúpeľňu. Niektoré izby umožňujú aj prístelku.

Dvojlôžková izba Superior je modernejšia a má TV, klimatizáciu, WiFi pripojenie, trezor a minibar. Má tiež vlastnú kúpeľňu. Tento typ izby sa dodáva v dvoch verziách - ako dvojlôžková izba pre maximálne 2 osoby alebo s možnosťou jednej prístelky pre maximálne 3 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia s príjemnou záhradou ponúka hosťom jedlá z čerstvých miestnych surovín pripravené šetrným spôsobom. Ráno si môžete vychutnať bufetové raňajky s pestrým výberom jedál. Po predchádzajúcej dohode hotel rád vyhovie hosťom s rôznymi stravovacími obmedzeniami.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnite v hotelovom wellness, kde nájdete horúcu vaňu, infračervenú a fínsku saunu, zážitkové sprchy a relaxačnú zónu. Súčasťou wellness centra je aj slnečná terasa so vstupom do záhrady. Deň si môžete spríjemniť jednou z masáží, ktoré sú v ponuke. K dispozícii je aj solárium.

Neváhajte a navštívte jedinečné kúpele Miskolctapolca. Tie majú za sebou niekoľko sto rokov histórie a v súčasnej modernej podobe vám ponúkajú 2 termálne bazény v podzemí, rímsky bazén v jaskyni, bazén pod hviezdnou oblohou, 1 vnútorný a 3 vonkajšie detské bazény, vonkajší zážitkový bazén a plavecký bazén.

Fortuna Hotel ***

Fortuna Hotel ***

Csabai út 2 , Miskolctapolca
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Relako Bt. IČ: 21298273-2-05


+36 46 432 345

fortuna@fortuna-hotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Baby friendly
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,1 km
Zastávka
0,2 km