Vyrazte za relaxom do Bogácsa, mestečka neďaleko národného parku Bukové hory! Ubytujete sa v Levendula Üdülőház a tešiť sa môžete na bohaté raňajky formou bufetu, oddych vo wellness centre s vírivkou a 2 saunami aj vstupenku do termálnych kúpeľov.

O ubytovaní

Levendula Üdülőház sa nachádza v malebnom Bogácsi, mestečku neďaleko národného parku Bukové hory. Miestnou dominantou sú termálne kúpele s 11 bazénmi. Okrem termálnych kúpeľov je oblasť známa aj vínnymi pivnicami, kde ochutnáte vynikajúce regionálne víno. Na výlet láka jazero Bogács alebo miestne arborétum.

Iba 15 km od Bogásca leží nádherné mesto Eger plné barokových pamiatok. Nájdete tam stredoveký hrad, baziliku, malebné historické centrum aj zaujímavé múzeá. Aj v Egeri sa môžete oblažiť v termálnych kúpeľoch a okúsiť vína v tzv. Údolí krásnych žien, oblasti plnej vínnych pivníc.

Za prírodnými krásami vyrazte do národného parku Bukové hory, najväčšieho v Maďarsku, kde môžete navštíviť napríklad krasovú jaskyňu Istállós-kő, malebný Lillafüred s vodopádom, visutou záhradou a možnosťou prechádzky lesnou železnicou alebo vrch Bálvány, odkiaľ si užijete krásy okolie.

Na čom si pochutnáte?

V ubytovaní sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu s pestrým výberom slaných i sladkých variantov presne podľa vašej chuti.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnete si vo wellness centre, kedy oblažíte unavené svaly vo veľkej vírivke s hydromasážou a prehrejete sa vo fínskej alebo infrasaune.

Levendula Üdülőház

Levendula Üdülőház

Alkotmány utca 100 , Bogács
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Indium Magyarország Kft. IČ: 10-09-035429


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Minibar
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,4 km
Zastávka
28 m
Aquapark
35,1 km

Tipy na výlet

Termálne kúpele Bogács

Termálne kúpele Bogács Tip na výlet

Termálne kúpele v maďarskom meste Bogács sľubujú okrem skvelej zábavy aj relax v liečivej vode. Miestny prameň obsahuje vápnik, horčík a ďalšie telu prospešné látky, ktoré pomáhajú pri reumatických problémoch, ťažkostiach s kĺbmi či v boji proti gynekologickým alebo kožným ochoreniam. V celoročne otvorených kúpeľoch môžete na seba nechať pôsobiť vodu v 4 termálnych bazénoch s teplotou vody okolo 35 - 37 °C, v letnej sezóne sa môžete tešiť až na 9 bazénov - 6 termálnych, jeden plavecký a dva detské s atrakciami aj pre tých najmenších. Deti obzvlášť potešia aj tobogány a šmýkačky. Medzi tie najobľúbenejšie patria 20 m dlhý tobogán “Spacehole” s lievikovým koncom či “Wawe slide” - obojstranná šmýkačka, po ktorej sa budete kĺzať tam a zase späť až do výšky 9 metrov.

Viac informácií
Kaštieľ De la Motte
Kaštieľ De la Motte
Kúpele Eger
Kúpele Eger
Turecké kúpele v Egeri
Turecké kúpele v Egeri