Nechajte sa zlákať na kúpeľný pobyt v slovinskom mestečku Snovik. Práve tu nájdete Hotel Terme Snovik **** s vlastnými termálnymi bazénmi, do ktorých budete mať vstup každý deň pobytu. Okrem vonkajších a vnútorných bazénov sa tešte aj na saunový svet, work out ihrisko a bohatý animačný program pre deti aj dospelých. Na výlet sa môžete vydať do Ľubľane, ktorá je vzdialené len 30 km.

Overené Travelkingom

“Hotelový areál Terme Snovik sa nachádza ďaleko od ruchu civilizácie, v krásnej prírode uprostred lesov. Hneď ako vystúpite z auta ucítite čerstvý čistý vzduch. V hlavnej budove sídli recepcia, reštaurácia a kúpele. Domčeky s izbami sú rozosiate po celom areáli a sú vkusne zariadené, a to vrátane balkóna. Z okien je krásny výhľad na okolité kopce. Hotel je ideálnym východiskovým bodom na potulky turistickými trasami. Skvelé chvíle si tu užijete aj počas daždivých dní - leňošiť môžete pri termálnom bazéne či v saunách. Pobyt vrelo odporúčam milovníkom prírody a pokoja. Krásne som si tu oddýchli.” Prečítajte si celú recenziu

Nikola Průdková - Finančný tím
Osobne overené v: Júni 2023

O ubytovaní

Terme Snovik **** sa nachádza na úpätí Kamnicko-Savinjských Álp v prekrásnom prostredí obklopenom lesmi a kopcami. Vydajte sa do najvyššie položených kúpeľov v Slovinsku za nerušeným odpočinkom, prekrásnou prírodou, vynikajúcou gastronómiou i pestrými možnosťami aktivít.

Malebnou zalesnenou krajinou v okolí hotela vedie mnoho turistických chodníkov všetkých úrovní obťažnosti. Zavedú vás napríklad k zrúcanine hradu Stari grad (10 km), odkiaľ budete mať prekrásny výhľad na Kamnik (10,5 km), čo je jedno z najstarších miest v Slovinsku. Kamnik ponúka idylickú atmosféru, ktorá vás pohltí pri prechádzaní stredovekými ulicami historického centra s pamiatkami z čias habsburskej monarchie.

Ďalšia obľúbená túra vedie cez vrchol Sveti Primož (17 km) až na ikonickú Veliku Planinu (20 km). Táto náhorná plošina je už stovky rokov využívaná ako pastva pre dobytok, a tak si tu môžete užívať výlety medzi kravami a salašmi so strieborne sfarbenými strechami. Pokiaľ dostanete chuť na náročnejšiu turistiku, vydajte sa na Kamniško sedlo (28 km), odkiaľ sa pred vami v nadmorskej výške 1 864 m otvoria prekrásne vysokohorské panorámy.

Počas pobytu v zime si môžete zalyžovať v Ski areáli Krvavec (25 km), ktorého súčasťou je viac ako 30 km zjazdoviek nadmorskej výške od 1450 m do 1971 m. Za dobrých snehových podmienok môžete krásy Velikej planiny objavovať pri výletoch na bežkách alebo na snežniciach.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou (24 m²). Súčasťou vybavenia izby je televízia, WiFi pripojenie, telefón, písací stôl so stoličkami a fén. Za príplatok je možné zaistiť izbu s balkónom s výhľadom do prírody.

K dispozícii je tiež štúdio A2 (34 m²) ideálne pre dve osoby, ktoré je vybavené aj kuchynským kútom so sporákom a jedálenským stolom so stoličkami.

Pokiaľ dávate prednosť väčšiemu priestoru, je za príplatok možné ubytovanie vo štvorlôžkovom apartmáne A4 (45 m²). Jeho súčasťou je spálňa, obývacia izba, kuchyňa, terasa a kúpeľňa. Rozkladaciu pohovku v obývacej miestnosti je možné využiť ako prístelku pre až 2 osoby.

Pre veľké rodiny je tu potom päťlôžkový apartmán A5 (45 m²). Ten je vybavený totožne, navyše má ale v spálni ešte jednu prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Potočka ochutnáte špeciality slovinskej i medzinárodnej kuchyne pripravené predovšetkým z miestnych a sezónnych surovín. Každé ráno sa posilníte pri bohatých bufetových raňajkách. Potom je možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka a večer sa môžete tešiť na lahodnú bufetovú večeru. Ak máte akékoľvek špeciálne diétne požiadavky, stačí dať vedieť personálu, ktorý vám ochotne vyhovie.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotelového kúpeľného komplexu je vnútorný bazén, vírivka a saunový svet, v ktorom nájdete fínsku, parnú a ľadovú saunu. K dispozícii je tiež veľký Kneippov chodník a počas letnej sezóny vonkajší bazén. Dopriať si tu môžete aj rôzne masáže a relaxačné procedúry.

Bazény sú napustené miestnou termálnou vodou, ktorá je bohatá na vápnik, horčík a mnoho ďalších prospešných minerálov. Kúpeľ v tejto termálnej vode uvoľňuje svaly, posilňuje imunitný systém i organizmus celkovo. Voda je tiež prospešná pre pokožku a je ideálna na pitnú kúru.

Aktívni hostia si môžu zašportovať vo vonkajšej posilňovni s moderným vybavením na cvičenie s vlastnou váhou. Vo vnútornom bazéne prebiehajú každý deň lekcie vodného aerobiku.

Cestujete s deťmi?

O zábavu malých hostí sa postará pestrý animačný program plný najrôznejších zaujímavých aktivít.

Niečo naviac

Hotel sa pýši ocenením „Slovinské zelené ubytovanie“ za rok 2015. Toto ocenenie bolo udelené na základe prevádzkovania hotelových služieb s maximálnym ohľadom na životné prostredie.

Terme Snovik ****

Terme Snovik ****

Snovik 7 , Laze v Tuhinju
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Terme Snovik - Kamnik, d.o.o. IČ: 14887320


38618344100

booking@terme-snovik.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 12 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1,2 km
Aquapark
10 m
Zjazdovka
17,6 km

Tipy na výlet

Mestečko Kamnik

Mestečko KamnikTip na výlet

Malebné slovinské mestečko Kamnik je bránou do Savinjských Álp. Nachádza sa neďaleko hlavného mesta Ľubľana, a tak je častým turistickým cieľom. Keďže patria medzi najstaršie slovinské mestá, má svojim návštevníkom rozhodne čo ponúknuť. V historickom centre sa nachádza niekoľko farebných barokových stavieb. Prítomnosť bavorskej šľachty v Kamniku pripomínajú dve hradné zrúcaniny, týčiace sa neďaleko mesta. Z ďalších pamätihodností stojí za zmienku hrad Zaprice, ktorý dnes slúži ako múzeum. V uliciach mesta narazíte aj na františkánsky kláštor.

Pôvabné je aj okolie tohto okúzľujúceho mesta. Romantický pohľad sa vám ukáže na vrchole Planina, kde v nadmorskej výške 1 560 metrov stojí malý kostolík. Kamnik je tiež neodmysliteľne spätý s Velikou Platinou a pastierskou tradíciou. Na túto náhornú plošinu sa môžete vydať pešo alebo využiť lanovku.

Zrúcanina hradu Stari Grad nad Kamnikom
Zrúcanina hradu Stari Grad nad Kamnikom
Velika planina
Velika planina
Kamniško Sedlo
Kamniško Sedlo