Kúpeľné mesto Rogaška Slatina sa môže pochváliť unikátnou minerálnou vodou a výborným vínom. Navyše práve tu nájdete Grand Hotel Sava ****superior! Užite si pobyt s polpenziou formou bufetu, pitnou kúrou a neobmedzeným vstupom do termálneho bazéna, víriviek a saunového sveta. K tomu vás čaká spa procedúra, bohatý animačný program a vstup do kasína.

O ubytovaní

Grand Hotel Sava **** superior sa nachádza v srdci kúpeľného mestečka Rogaška Slatina na východe Slovinska. Vydajte sa na dokonalý odpočinkový pobyt do oblasti, ktorá sa preslávila unikátnou minerálnou vodou, kvalitným vínom aj tradičnou výrobou skla.

Vďaka polohe priamo v centre kúpeľov a zároveň v obklopení rozkvitnutých parkov je tento hotel ideálny pre všetkých milovníkov relaxácie. V okolí hotela sa môžete venovať aj aktívnemu odpočinku v podobe prechádzok, cyklistiky či golfu.

So zaujímavosťami o kúpeľoch a o slávnej minerálnej vode Dogat Mg vás v blízkosti mestečka zoznámi niekoľko náučných trás. Po značených turistických chodníkoch sa dostanete napríklad k neďalekej rozhľadni Janina (1 km) alebo k vzdialenejším cieľom, ako je zrúcanina hradu Rogatec (8 km) či hrad Podčetrtek (14 km).

Pokiaľ vás lákajú náročnejšie výletné ciele, zdolajte okolité hory Boč (12 km), Plešivec (8 km) či Donačka gora (17 km), z ktorých vrcholov sa pokocháte krásnymi výhľadmi. Parádnym cieľom pre celodenný výlet je metropola Ľubľana (100 km) alebo druhé najväčšie slovinské mesto Maribor (62 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej, štýlovo vybavenej izbe s interiérom v tlmených farbách a vlastnou kúpeľňou so sprchou či vaňou. Súčasťou vybavenia je klimatizácia, televízia, rádio, minibar, trezor, telefón, WiFi pripojenie a župan.

  • Izba Superior meria 21 m² a má vlastný balkón s výhľadom na les alebo na park. V izbe nájdete manželskú posteľ a písací stôl so stoličkou.

  • Izba Grand Superior má plochu 25 m² a okrem manželskej postele a písacieho stola v nej nájdete aj kreslo na posedenie a malú pohovku. Nechýba balkón s výhľadom na les alebo na kvetinovú záhradu.

  • Izba Lux je rovnako veľká (21 m²) a totožne vybavená ako izba Superior, jej plusom je ale dizajnový interiér. Tento typ izby nemá balkón.

  • Izba Grand Lux (25 m²) je opäť podobná izbe Grand Superior, veľkosťou aj vybavením. Daňou za vyladenejší interiér je v tomto prípade aj absencia balkóna.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Kristal si pochutnáte na špecialitách slovinskej a medzinárodnej kuchyne vrátane pestrej ponuky vegetariánskych a raw pokrmov. K tomu v reštaurácii prebiehajú tematické kulinárske večery a kuchárske šou, kedy kuchári pripravujú pokrmy priamo pred zrakmi hostí.

Ďalej je súčasťou hotela zážitková reštaurácia Kaiser, kde je možné objednávať gurmánske špeciality à la carte a na vínnom lístku nájdete viac ako 250 vín z celého sveta. V Cappuccino a Lobby bare na vás zase čaká bohatý výber domácich dezertov, vynikajúca káva aj originálne koktaily.

Kde budete relaxovať?

Za nerušeným odpočinkom sa vydajte do úplne nového wellness ROI Spa & Medico s plochou viac ako 1 200 m².

To je rozdelené na niekoľko častí. Vy si užijete neobmedzený vstup do časti Lotus pool and saunas, kde nájdete krytý bazén s termálnou minerálnou vodou (32 °C), 2 vírivky (36 °C), Kneippovu kúpeľ, relaxačnú zónu, vonkajšie slnečné terasu a tiež 2 sauny - tureckú a fínsku, k tomu je tu ešte tepidarium.

Ďalšou zónou wellness je ROI Spa Center s fínskou, tureckou a infra saunou, soľnou jaskyňou, sanáriom, tepidáriom, zážitkovými sprchami, vonkajší ochladzovacím bazénikom, slnečnou terasou a veľkou relaxačnou miestnosťou.

V časti ROI Medico si môžeže dopriať aj najrôznejšie masáže a kozmetické i ozdravné procedúry ako je balneoterapia, karboxyterapia, fyzioterapia, rôzne relaxačné i ozdravné rituály a podobne.

Priamo v hoteli je k dispozícii pitná kúra s unikátnou minerálnou vodou Donat Mg priamo z prameňa. Táto voda sa pýši najvyšším obsahom horčíka na svete.

Niečo naviac

Pre aktívnych hostí je tu skvele vybavené fitness centrum a pestrá ponuka skupinových lekcií športov ako pilates, aerobic, TRX a ďalších.

Grand Hotel Sava ****superior

Grand Hotel Sava ****superior

Zdraviliški trg 6 , Rogaška Slatina
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL SAVA ROGAŠKA d.o.o. IČ: 1647717000


+386 (0)3 811 40 00

info@rogaska.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
9 km
Zjazdovka
0,5 km