Dovolenka v Tatrách je stávkou na istotu! Vyrazte do útulného Penziónu Bernardín a užite si pokoj tatranskej prírody, parádne výlety a výbornú polpenziu. Príjemným bonusom je bohatý balíček zliav, využiť môžete napríklad zľavy na vstup do wellness, na lanovky alebo do aquaparkov.

O ubytovaní

Penzión Bernardín nájdete v obci Stará Lesná, obklopený prírodou Vysokých Tatier. Lokalita je perfektným miestom predovšetkým pre milovníkov turistiky a športovcov, ale aj rodiny s deťmi alebo pre fanúšikov ničím nerušeného relaxu.

Jedným z obľúbených výletných cieľov je turistické centrum Hrebienok (6,6 km), kam sa dostanete lanovkou zo Starého Smokovca (6,5 km) a môžete sa odtiaľto vydať na výlet do Malej Studenej doliny (9,8 km), Veľkej Studenej doliny (8,9 km) a na Slavkovský štít (10,5 km). Zároveň tu nájdete 2,5 km dlhú sánkarskú dráhu s večerným osvetlením.

Veľkým lákadlom pre turistov je aj Štrbské pleso (21,9 km), prekrásne ľadovcové jazero, na ktorého zamrznutej hladine sa dokonca v roku 1925 konali Majstrovstvá Európy v ľadovom hokeji. A ak radi prekonávate svoje limity, vydajte sa na najznámejšie hory Tatier - Kriváň (31,5 km) a Lomnický štít (10,4 km).

Ak sa chystáte na dovolenku s deťmi, nemusíte mať obavu, že ich nezabavíte. V dosahu budete mať veľký vodný zábavný park Aquacity Poprad (13,2 km), galériu optických ilúzií Tricklandia (6,1 km) či takmer 500 m dlhú bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici (2,7 km) ). Oblasť Vysokých Tatier je navyše pretkaná cyklotrasami, môžete tak vyraziť aj na rodinný výlet na bicykloch.

V zime sa k dovolenke v Tatrách sa neodmysliteľne viaže aj lyžovanie. Z penziónu to budete mať kúsok do lyžiarskeho strediska v Tatranskej Lomnici (3,2 km) s viac ako 11 km zjazdoviek. Pokiaľ preferujete menšie strediská, navštívte Jakubkovu lúku v Novom Smokovci (7,1 km) s 2 zjazdovkami alebo Ski areál Lopušná Dolina (25,1 km) s 5 zjazdovkami.

Na čom si pochutnáte?

Niečím dobrým na jedenie vás pohostia v reštaurácii neďalekého Penziónu Palušák. Ponuka reštaurácie zahŕňa tradičnú slovenskú kuchyňu a medzinárodné špeciality, vrátane pizze. Na kávu si môžete zájsť do príjemnej kaviarne v rovnakej budove.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v areáli penziónu pripravená trampolína, kde sa do sýtosti vyšantia.

Niečo naviac

S rodinou či s priateľmi si môžete užiť príjemné posedenie v záhradnom altánku.

Penzion Bernardín

Penzion Bernardín

Stará Lesná 406 , Stará Lesná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Maroš Palušák IČ: 48216674


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Česky hovoriaci personál

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Vzdialenosť od jazera
21 km
Zastávka
1,6 km
Aquapark
13 km
Zjazdovka
3,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Starý Smokovec
Starý Smokovec
Štrbské pleso
Štrbské pleso