Vydajte sa za oddychom do hôr. Užite si skvelý pobyt v Hoteli Euforia *** s privátnym wellness (vírivkou a saunou), neobmedzeným vstupom do fitness, ale aj s fľašou vína na izbe. Čaká vás tiež polpenzia.

O ubytovaní

Komfortné ubytovanie ponúka novo zrekonštruovaný Hotel Eufória ***, ktorý sa nachádza v dedine Nová Lesná. Starý Smokovec so svetom kúziel Tricklandia, slávnou pozemnou lanovkou a ďalšími lákadlami je vzdialený približne 4 km. Zároveň sa vám tu rozprestiera svet úchvatnej tatranskej prírody, prejdite si napríklad Krížovú cestu až na Peknú vyhliadku či Slavkovskú dolinu, vyjdite (alebo sa vyvezte lanovkou) ku Skalnatému plesu (12 km) a ak vám nevadí cestovať trochu ďalej, určite nevynechajte Štrbské Pleso (18 km). Do väčšieho mesta Poprad to odtiaľto budete mať približne 13 km, kde po prehliadke mesta môžete zájsť za relaxom do AquaCity Poprad. V zime si v okolí parádne zalyžujete v niektorom z blízkych lyžiarskych stredísk - najbližšie je Jakubkova lúka (6 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba je vybavená dvojlôžkom alebo 2 jednolôžkovými posteľami, televíziou a pracovným stolom. Niektoré izby majú navyše kreslo na posedenie, k dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie. V kúpeľni nájdete vaňu alebo sprchovací kút.

Rodinná izba Standard je pohodlný variant až pre 3 osoby s manželskou posteľou, jednolôžkom a pohodlným kreslom. Súčasťou izby je samostatná kúpeľňa a nechýba pracovný stôl, televízia či WiFi pripojenie. Kúpeľňa je vybavená vaňou.

Rodinná izba Comfort je priestrannejšia, okrem 3 postelí v nej nájdete aj veľkú pohovku, televíziu a stôl. Súčasťou je priestranná kúpeľňa s veľkou vaňou. V izbe sa bez problému pripojíte na WiFi.

Apartmán je rozdelený na obývaciu časť s pohovkou, Hi-Fi systémom, kreslami a pracovným stolom a spálňu s manželskou posteľou. V apartmáne budete mať k dispozícii varnú kanvicu na čaj a kávu, minerálnu vodu a WiFi pripojenie. Kúpeľňa je vybavená priestranným sprchovacím kútom a toaleta je v tejto izbe samostatne.

Na čom si pochutnáte?

Dospelí určite ocenia ponuku hotelovej reštaurácie a baru s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier. Ráno aj večer sa tu vďaka polpenzii do sýtosti najete z dobrôt servírovaných formou bufetu. V priebehu dňa sa zastavte na pokrmy z menu à la carte. Na vyžiadanie pre vás personál reštaurácie pripraví aj jedlá bez lepku či laktózy.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu si odpočiňte vo wellness centre s fínskou saunou a vírivkou, ktoré majú blahodarný vplyv na krvný obeh a posilnenie imunity.

Cestujete s deťmi?

V hoteli sa budú príjemne cítiť aj vaše deti. Veľa zábavy si užijú v detskom kútiku.

Niečo naviac

O športové vyžitie tu rozhodne nebudete mať núdzu. V priestoroch hotela nájdete fitness centrum, biliard, stolný tenis či air hokej. V lete je možné si zahrať tenis na vonkajších kurtoch. Súčasťou hotela je aj úschovňa bicyklov a lyží.

Hotel Eufória ***

Hotel Eufória ***

Nová Lesná 399 , Nová Lesná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Dalian SK, s.r.o. IČ: 47460652


+421 911 717 775

recepcia@hoteleuforia.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od jazera
22 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,8 km
Zjazdovka
0,9 km