Odpočinok uprostred prírody na Liptove si užijete v Penzióne pod Vlkolíncom blízko Skanzenu Vlkolínec. Ubytujete sa v izbe, apartmáne alebo v samostatnom domčeku pre až 9 osôb. V cene máte raňajky, úschovňu bicyklov i využitie ihriska. V okolí sa rozprestierajú turistické trasy, cyklotrasy, hory i aquaparky.

O ubytovaní

Vydajte sa do Penziónu pod Vlkolíncom za oddychom v krásnej prírody v lokalite Biely Potok. Penizón leží len 4 km od Skanzenu Vlkolínec, živej obce zapísanej na Zoznam UNESCO, blízko je tiež Ružomberok (6 km) aj Aquapark Bešeňová (16 km). Spoznajte okolie vďaka Náučnému chodníku Vlkolínec, navštívte aj krásnu Ludrovskú skalnú bránu (6,3 km). V zime si zalyžujete v cca 10 km vzdialenom Ski & Bike Parku Malinô Brdo.

Kde budete spať?

Penzión pod Vlkolíncom má pre hostí pripravených 10 dvojlôžkových izieb s TV a kúpeľňou so sprchovacím kútom. V apartmáne pre až tri osoby nájdete aj obývaciu časť a vybavenú kuchynku, vrátane sporáka a chladničky. Rekreačný domček je až pre 9 osôb, sú tu k dispozícii tri izby, dve kúpeľne s WC, kuchyňa a spoločenská miestnosť s krbom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je tiež reštaurácia s letnou terasou. Na raňajky si budete môcť každý deň vybrať z klasických raňajkových jedál, ako sú miešané vajcia, ham and eggs, obložený tanier a podobne.

Cestujete s deťmi?

Vaše deti sa zabavia v detskom kútiku.

Niečo naviac

Zábavu aj šport si do sýtosti užijete na športovom ihrisku, požičať si môžete tiež bicykle alebo lyže.

Penzion pod Vlkolíncom

Penzion pod Vlkolíncom

Do uhliska 7550/3 , Ružomberok - Biely Potok
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kršiak Jerguš IČ: 45921717


+421 908 522 240

ubytovaniepodvlkolincom@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
24 km
Zjazdovka
21,5 km