Prežite čarovný pobyt v Kaštieli Lučivná s wellness (vírivka, fínska, infra a parná sauna, ľadový bazénik) a balíčkom zliav. Na dosah máte AquaCity Poprad, krásny Národný park Vysoké Tatry a známu Važeckú jaskyňu.
Prežite čarovný pobyt v Kaštieli Lučivná s wellness (vírivka, fínska, infra a parná sauna, ľadový bazénik) a balíčkom zliav. Na dosah máte AquaCity Poprad, krásny Národný park Vysoké Tatry a známu Važeckú jaskyňu.

Bývanie ako v rozprávke v kulisách Vysokých Tatier

Kaštieľ Lučivná je malý rozprávkový zámoček, ktorý nájdete v obci Lučivná v prostredí Vysokých Tatier. Ubytovanie je možné v izbách rôzneho typu. Vy budete mať Izby typu štandard, v niektorých je možnosť až dvoch prísteliek. Samozrejmosťou je vlastné sociálne zariadenie a TV.

Súčasťou kaštieľa je vlastná reštaurácia, kde si môžete vychutnať slovenské aj medzinárodné jedlá a regionálne aj zahraničné vína. Raňajky sa servírujú od 7:30 do 10:00 hod. Tešte sa aj na bohaté večere o 4 chodoch.

Kráľovský odpočinok vo wellness

Wellness centrum, ktoré sa nachádza vo vedľajšej budove, je ideálne na relax (otvorené v popoludňajších hodinách). Vychutnajte si kúpeľ vo vírivke, oddýchnite si vo fínskej, infra alebo parnej saune a následne sa ochlaďte v ľadovom bazéniku. Využiť môžete tiež relaxačnú miestnosť a masážnu sprchu.  

Jazero, najznámejšie slovenské jaskyne aj aquapark

Zámoček leží v oblasti ideálnej na turistiku a cykloturistiku - kúsok od vás nájdete vstup do Národného parku Vysoké Tatry .

Navštíviť by ste rozhodne mali aj Važeckú jaskyňu (17 km). Táto jaskyňa patrí medzi najznámejšie na celom Slovensku. Poskytuje totiž úchvatné kvapľové predstavenie.

Zavítať môžete tiež k ľadovcovému jazeru Štrbské Pleso (18 km). Kochať sa môžete parádnym výhľadom na vodnú plochu s dĺžkou 640 m.

Ak si chcete dopriať poriadne vodné radovánky, vydajte sa do jedného z okolitých aquaparkov.

  • Aquacity Poprad (12 km) ponúka 13 bazénov a 350 vodných atrakcií. K dispozícii je aj detský bazén so slanou vodou a loďou, pre milovníkov adrenalínu potom tobogány.
  • Thermal park Vrbov (27 km) to je desať bazénov s termálnou vodou 26 - 38 °C. Nechýbajú tobogany a ďalšie atrakcie.
  • Thermal Raj Liptovský Ján (39 km) s termálnou vodou, ktorá má liečivé účinky. K dispozícii plavecký, relaxačný a detský bazén.
Kaštieľ Lučivná

Kaštieľ Lučivná

Lučivná 269 , Lučivná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
INTES Poprad s.r.o. IČ: 36449814


+421 918 323 333

recepcia@kastiellucivna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná