Relax Centrum Aqua Vital je skvelým dovolenkovým miestom. Ráno sa posilníte bohatými raňajkami, cez deň budete spoznávať krásy Bojníc - či už pešo, alebo na bicykli a večer si oddýchnete v bazéne, vírivke či saune.
Relax Centrum Aqua Vital je skvelým dovolenkovým miestom. Ráno sa posilníte bohatými raňajkami, cez deň budete spoznávať krásy Bojníc - či už pešo, alebo na bicykli a večer si oddýchnete v bazéne, vírivke či saune.

Relaxácia v skvelom wellness kúsok od Bojníc

Relax Centrum Aqua Vital je miesto stvorené pre váš oddych a tiež je skvelým zázemím pre poznávanie Bojníc a ďalších krás Slovenska. Užite si ubytovanie v dvojlôžkových apartmánoch s komfortným vybavením, TV a kuchynským kútom i bohatými raňajky, ktoré vás dobijú energiou na celý deň.


Hotel má skvelé hodnotenie od spokojných zákazníkov. Na známom portáli Booking.com dostal parádne hodnotenie 8,9!


Najviac vás však nadchne relaxácia vo wellness centre s bazénom s protiprúdom a vodou s teplotou 31 °C, vírivkou a saunou s himalájskou soľou, ktorá spája výhody fínskej i infra sauny.

Kedykoľvek počas dňa si doprajte kávu či zákusok v miestnej kaviarni, kde sa vďaka detskému kútiku bude páčiť aj deťom.

Rozprávkové Bojnice s množstvom zábavy

Bojnice sú obľúbeným celoročným cieľom návštevníkov - ponúkajú totiž priateľskú atmosféru kúpeľného mesta i bohaté kultúrne a športové vyžitie. Z Relax Centra Aqua Vital sem dorazíte do 5 minút autom a za pol hodinku pešo.

Zájdite si aj vy oddýchnuť do kúpeľov, ktoré fungujú celoročne a sú preslávené pre svoju liečivú termálnu vodu (28 - 52 °C), ktorá vyviera z 9 prameňov a lieči problémy pohybového aparátu a má tiež blahodarné účinky na nervový systém.

Bojnice sú známe aj pre svoj Bojnický zámok, ktorý patrí k najvýznamnejším pamiatkam na Slovensku. Poznať ho môžete z rozprávky "Šíleně smutná princezna". Počas letných mesiacov si iste užijete prechádzky romantickým zámockým parkom a krásnou prírodou.

Dávate prednosť dlhším túram či jazde na bicykli? V okolí je veľa trás, ktoré vás prevedú miestnymi krásami. Určite sa vyberte do Národného parku Malá Fatra.

S deťmi sa vyberte do najrozľahlejšej a najstaršej ZOO na Slovensku, alebo do vodného sveta v Sebedražii, kde si okrem kúpania užijete aj golf či račiu farmu.

Ak túžite skôr po poznaní, je tu Múzeum praveku a Sklársky skanzen Sklenený sen.

Relax centrum Aqua Vital

Relax centrum Aqua Vital

Opatovce nad Nitrou 618 , Opatovce nad Nitrou
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PREVÁDZKOVANIE s.r.o. IČ: 50382713


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie