Hotel Redyk Ski&Relax *** ponúka krásne výhľady a komfortné ubytovanie. V hotelovom wellness si užijete saunu a súkromnú vírivku, využite tiež zľavu na vstup do termálov, zapožičanie bicyklov a Nordic Walking palíc zadarmo. Pre deti je tu ihrisko.

Overené Travelkingom

“Krásny horský hotel, dostali sme veľkú a štýlovo vybavenú izbu. Z vírivky je krásny výhľad na okolité pohorie s Giewontom. Kuchyňu tu majú veľmi kvalitnú, s veľkým výberom pri raňajkách aj večeri a opäť s krásnymi výhľadmi cez veľké okná do prírody. Plus možnosť raňajkovať na terase, to bolo skvelé. Milovníkom hôr odporúčam vyraziť na vrchol Wielki Giewont s nadmorskou výšku 1895 m.”

Nikola Průdková - Finančný tím
Osobne overené v: Júni 2019

O ubytovaní

Hotel Redyk Ski&Relax *** sa nachádza sotva 30 km od hraníc so Slovenskom, v najvyššie položenom poľskom mestečku Ząb. Svojim hosťom tak ponúka dychberúci výhľad na pohorie Tatry. Neďalekému horskému mestu Zakopané (5 km) sa hovorí tiež hlavné zimné mesto, ale očarí vás za každého ročného obdobia. Nájdete v ňom obľúbený lyžiarsky areál, nádhernú promenádu Krupówki, svetovo preslávený trh Pod Gubałówką i množstvo historických budov. Milovníci zimných športov to budú mať k najbližšiemu vleku iba 2 km. Vydajte sa aj do blízkych Vysokých Tatier. Ząb je dokonalou základňou pre výlety na bicykli a pešiu turistiku. V blízkom regióne Podhale je veľké množstvo turistických miest, lyžiarskych zjazdoviek, cyklotrás i termálnych bazénov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej a elegantnej dvojlôžkovej izbe s balkónom a dreveným nábytkom. Voliť môžete medzi oddelenými posteľami alebo komfortným dvojlôžkom, k dispozícii je aj možnosť prístelky. Izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, WiFi pripojením a kúpeľňou so sprchou. Nechýba ani minibar, trezor a set na prípravu čaju a kávy.

Na čom si pochutnáte?

O príjemnú atmosféru počas jedla v Reštaurácii Redyk sa postará elegantný interiér a prekrásny panoramatický výhľad z okien. Ráno si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Večer sa tu podávajú servírované trojchodové večere. V letnej sezóne je v prevádzke príjemná terasa. Obľúbený alkoholický i nealkoholický nápoj a ľahké občerstvenie na vás čaká v hotelovom lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Túžite po odpočinku ďaleko od hluku a každodenných starostí? V tom prípade je Hotel Redyk Ski & Relax *** tým pravým miestom pre vás. SPA zóna ponúka útulný interiér, špičkové vybavenie aj milý personál. Dokonalý relax si užijete vo vírivke, fínskej a infra saune. Deň si môžete spríjemniť tiež niektorou z masáží a kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Na deti tu čaká veľké vonkajšie ihrisko, kde si užijú veľa zábavy na čerstvom vzduchu.

Niečo naviac

V hoteli sa stretáva tradičná architektúra s moderným zázemím. Toto pokojné a službami nabité miesto už získalo mnoho ocenení, napríklad Travellers' Choice 2016 od TripAdvisor, Certifikát kvality 2015 od TripAdvisor alebo zlatú medailu od portálu Hotels.com.

Redyk Ski&Relax ***

Redyk Ski&Relax ***

ul. Potoczki 20 , Ząb
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
TATROPOL Stanislaw Bobak IČ: 490502495


0048 18 200 16 61

info@redyk.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
0,6 km