Vydajte sa na dovolenku na poľskú stranu Jizerských hôr do Resortu Klinika Młodości Medical SPA. Tešte sa na poľské špeciality a neobmedzený vstup do wellness s vírivkou, bazénom a fitness i na rad procedúr. A tiež čarovné prostredie hôr, ktoré môžete v lete objavovať na bicykli či pešo a v zime na lyžiach či bežkách.

O ubytovaní

Resort Klinika Młodości Medical SPA sa nachádza na slnečnom jizerskohorskom svahu hory Czerniawska Kopa iba 2 km od hraníc s Českom. Okolitá príroda plná voňavých smrekových lesov poskytuje hosťom ideálne podmienky pre ničím nerušenú relaxáciu aj aktívny oddych. Vydajte sa na výlet na neďalekú rozhľadňu (2 km), odkiaľ uvidíte malebný kraj ako na dlani. Pešo, na bicykli, prípadne lanovkou môžete zdolať vrchol Jizerský stoh (5 km).

V blízkom kúpeľnom mestečku Świeradów-Zdrój (4 km) na vás okrem mnohých blahodarných procedúr čaká aj nádherná architektúra. Srdcom mesta je kúpeľný park a kúpeľný dom s 45 m vysokou vežou. Miestna 80 m dlhá kolonáda je najdlhšou smrekovcovou kolonádou celého Sliezska. Nájdete tu aj obľúbený lyžiarsky areál SKI&SUN Świeradów Zdrój (3 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej a útulne zariadenej dvojlôžkovej izbe typu Economy alebo Standard. Interiér izieb je ladený do teplých prírodných farieb.

  • Izba Economy meria 16 m² ak jeho vybaveniu patrí dvojlôžková posteľ, stolík, vlastná kúpeľňa, WiFi pripojenie, televízia a telefón. Tento variant neumožňuje prístelku.

  • Izba Standard meria 18 m² a oproti variantu Economy je navyše vybavený malou chladničkou. Každý deň pre vás bude pripravená aj fľaša čerstvej minerálnej vody. V prípade potreby je možné pridať aj prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V dvoch priestranných a vzdušných reštauráciách Flins a Czerniawa sa podávajú vynikajúce jedlá poľskej kuchyne. Zo stolov plných dobrôt si počas raňajok a večerí formou bufetu vyberie každý maškrtný jazýček.

Kde budete relaxovať?

Zabudnite na každodenné starosti a oddýchnite si v hotelovom wellness. Tešte sa na bazén, vírivku a fínsku saunu. Doprajte si tiež kúpeľné procedúry a masáže, ktoré dokonale zrevitalizujú vaše telo aj myseľ. Kedykoľvek si môžete oddýchnuť na dvoch slnečných terasách s panoramatickým výhľadom na Jizerské hory.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy na vonkajšom ihrisku.

Niečo naviac

V prípade, že chcete byť aktívni aj na dovolenke, využite fitness centrum priamo v rezorte. Ďalej si môžete zahrať aj bowling alebo biliard.

Klinika Młodości Medical SPA

Klinika Młodości Medical SPA

ul. Spadzista 1-3 , Świeradów Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Izer-Med Spólka z o.o. IČ: 231201320


+48 75 78 30 000

info@klinika-mlodosci.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 40 - 60 zł/noc (podľa veľkosti)
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
6,9 km
Zjazdovka
1,7 km
Bežkovanie
3 km