Vyberte sa za relaxom do poľských kúpeľov Świeradów-Zdrój. V Hoteli Buczyński Medical & Spa **** si užijete kúpeľný pobyt so všetkým, čo k tomu patrí. Neobmedzené wellness, výborná polpenzia a bohaté možnosti výletov v okolí vám zaistia perfektnú dovolenku.

O ubytovaní

Hotel Buczyński Medical & Spa **** nájdete len 8 km od českých hraníc v poľskom kúpeľnom mestečku Świeradów-Zdrój. Tešiť sa tu môžete na nerušený odpočinok vo wellness a prírode, ale aj na množstvo zážitkov z výletov po okolitých atrakciách. Čo si nesmiete nechať ujsť?

Kúpele Świeradów-Zdrój obklopujú poľské Jizerské hory, ktoré mestu poskytujú malebnú kulisu. Oblasť je známa minerálnymi prameňmi s liečivými účinkami, ktoré boli objavené už v roku 1572. V centre mestečka nájdete 80 m dlhú kolonádu (250 m), kúpeľný park a kúpeľný dom s vysokou vežou. O niečo ďalej stojí aquapark (1,3 km) s množstvom atrakcií pre malých aj veľkých.

Atraktívne je aj najbližšie okolie kúpeľného mestečka. Páčiť sa tu bude hlavne cyklistom, ktorí šliapnu do pedálov a vyrazia objavovať krásy Jizerských hôr po hustej sieti cyklotrás. Sklamaní nebudú ani milovníci pešej turistiky, ktorí by nemali vynechať výlet na horskú chatu na hore Stóg Izerski (1 107 m n.m.) (6 km) alebo k vodopádu na rieke Kwisa (3,7 km). Krásny výhľad sa vám naskytne z rozhľadne na vrchole Czerniawska kopa (6,3 km) alebo na chodníku v korunách stromov (550 m).

V zime oceníte blízkosť skiareálov, ktoré sa pýšia skvelými podmienkami pre zimné športy. Deti a začiatočníci si vystačia s lyžiarskym vlekom Bambino Ski (260 m), zatiaľ čo pokročilí môžu navštíviť stredisko SKI & SUN Świeradów Zdrój (1,6 km) s 2,5 km zjazdoviek.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortných izieb s výhľadom na prírodu. Či už si vyberiete ktorúkoľvek izbu, bude vám k dispozícii vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a fénom.

Chýbať nebude písací stôl, šatníková skriňa, televízia, trezor, rýchlovarná kanvica a chladnička. Spoľahnite sa aj na bezplatné pripojenie k WiFi. Izby sú klimatizované.

Vyberať môžete z týchto možností:

  • Dvojlôžková izba Standard (25 m²) s dvojlôžkovou posteľou a balkónom s posedením a výhľadom na krajinu. Priestranná izba so všetkým, čo potrebujete na pohodlný pobyt vo dvojici.

  • Rodinná izba Superior (30 m²) s dvojlôžkovou posteľou a rozkladacou pohovkou, ktorú možno využiť ako prístelku pre ďalších dvoch hostí. Izba je tak ideálna pre rodinu s dvoma deťmi alebo partiu priateľov. K dispozícii je balkón s výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej reštaurácii sa podávajú jedlá, na ktorých si pochutnajú malí aj veľkí hostia. V reštaurácii sa servírujú raňajky a večere. Zájsť sem však môžete aj počas dňa, kedy na vás čakajú dobroty a'la carte. Doprajte si predjedlo v podobe polievky, jednu z mäsových a vegetariánskych špecialít ako hlavné jedlo a sladkú bodku vo forme múčnika.

Pod taktovkou talentovaného šéfkuchára Wojciecha a jeho tímu vznikajú v miestnej reštaurácii výborné pokrmy pripravené z čerstvých surovín od preverených dodávateľov.

Na horúci nápoj alebo osviežujúci koktail sa zastavíte v Coctail & Cafe Bare. Užite si chvíľku pre seba s kávou Sagafredo, čajom Richmont alebo horúcou čokoládou.

Kde budete relaxovať?

Kde inde čakať rozprávkový relax, než práve v kúpeľoch. V hotelovom wellness centre na vás čaká poriadna dávka odpočinku. Po náročnom dni určite oceníte vnútorný bazén, ktorý je najväčší v celom meste. Keď sa vrátite z bicykla alebo zo zjazdovky, možno vám príde vhod aj fínska a parná sauna, kde sa príjemne zohrejete. Nechýba ani vonkajšia a vnútorná vírivka a príjemná relaxačná zóna.

Pokiaľ by ste zatúžili po ešte väčšom rozmaznávaní, objednajte sa na masáž alebo kúpeľnú procedúru. Vyberať môžete zo širokej ponuky.

Hotel Buczyński Medical & Spa ****

Hotel Buczyński Medical & Spa ****

Prusa 2 , Świeradów - Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
W. BUCZYŃSKI SPÓŁKA JAWNA IČ: 230407930


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
1,3 km
Zjazdovka
1,6 km
Bežkovanie
1,6 km

Tipy na výlet

Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój

Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój Tip na výlet

Świeradów-Zdrój je príjemným kúpeľným mestečkom, ktoré leží v oblasti Dolnosliezského vojvodstva a obýva ho približne 5 tisíc ľudí. Pre osud mesta bol kľúčový rok 1572, kedy si berlínsky lekár Leonard Thurneysser všimol liečivé účinky tunajších prameňov, čo ovplyvnilo budúce smerovanie mesta smerom ku kúpeľným službám. Z miestnych pamiatok stojí za videnie predovšetkým kostol sv. Jozefa postavený v roku 1899 v novogotickom štýle. Pokiaľ budete mať chuť si zašportovať, k dispozícii je tu ihrisko pre minigolf, skate park alebo aquapark.

Viac informácií
Chodník v oblakoch Świeradów-Zdrój
Chodník v oblakoch Świeradów-Zdrój
Vodopád Szklarki
Vodopád Szklarki
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba