Miskolc Tapolca sú najobľúbenejšie maďarské jaskynné kúpele s liečivou termálnou vodou. Hotel Kitty *** leží iba niekoľko krokov od nich a ponúka celodenný vstup do kúpeľov aj pohodlné ubytovanie. Okrem raňajok či polpenzie vás v hoteli čaká aj drink na privítanie.

O ubytovaní

Hotel Kitty *** nájdete v Miskolci, ktoré je tretím najväčším mestom v Maďarsku. Vďaka svojej polohe nadchne milovníkov turistiky, histórie, ale aj tých, ktorí sa na pobyt vydali za relaxáciou. Kam sa vydať priamo v Miskolci? Na vrcholku kopca Avas (7 km) nájdete kúzelný kostolík, ktorý je najstaršou stavbou v meste. Za prechádzku však stojí aj hlavný bulvár, ulica Széchenyi István (7 km), s množstvom obchodov, kaviarní a zaujímavých budov ako je grécky pravoslávny kostol či Národné divadlo. Ak máte radi archeológiu a umenie, nenechajte si ujsť Múzeum Otto Hermana. Pôsobivou pamiatkou je tiež vyrezávaný drevený kostol v transylvánskom štýle. Zaujímavá je tiež úzkorozchodná lesná železnica z roku 1920. Turistická trasa, ktorou vlak jazdí, vedie z Miskolca, cez Lillafüred až do Garadna. S deťmi určite nevynechajte návštevu miestnej Zoologickej záhrady (18 km), adrenalínovú prechádzku na bobovej dráhe či Adventure park. K hlavným lákadlám Miškolca patria aj termálne kúpele. Tie sú tu hneď dvoje – unikátne jaskynné kúpele Miskolc Tapolca a Ellipsum Adventure.

V zime si užite vianočné trhy, tie v Miskolci sú jedny z najkrajších v Maďarsku. Okrem tematickej výzdoby vás tu čakajú stánky s ručne vyrábanými výrobkami, dobrým jedlom aj pitím.

Na výlet sa určite vydajte na gotický hrad Diósgyör (12 km) pochádzajúci z 13. storočia. V rámci prehliadky uvidíte najväčšiu rytiersku sieň v strednej Európe aj hradnú kaplnku sv. Hedvigy. Pôsobivou stavbou je aj zámocký hotel Palota a jeho visuté záhrady. Palota (19 km) sa nachádza nad jazerom Hámori, v záhradách sú potom krásne potoky, kvety, sochy a tiež najväčší maďarský vodopád Szinva. Bol vybudovaný umelo a je vysoký 20 metrov.

Veľkým lákadlom tejto oblasti je Národný park Bukové hory (15 km), ktorý je najväčším NP v Maďarsku, a neďaleké pohorie Mátra. Obujte si turistické topánky a zdolajte aspoň časť, zo 400 km dlhých turistických trás. Čakajú vás úchvatné výhľady na okolité hory, krasové jazerá aj vodopády. Na dosah je tiež mestečko Lillafüred (20 km) s krasovými jaskyňami, ktoré je možné navštíviť.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej či trojlôžkovej izbe. Izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, WiFi pripojením, minibarom, trezorom, telefónom a vlastnou kúpeľňou s fénom. Niektoré dvojlôžkové izby majú aj možnosť prístelky.

Vybrať si môžete tiež dvojlôžkovú izbu Panorama s možnosťou prístelky, ktorá je priestrannejšia ako štandardné izby. Jej dominantou je stena s ohromným oknom a nádherným výhľadom.

K dispozícii je tiež luxusný dvojlôžkový apartmán typu Suite. Ide o dvojpodlažný apartmán s balkónom s veľkosťou 50 m². Na prízemí je umiestnená obývacia miestnosť a kúpeľňa s rohovou vaňou, na poschodí sa nachádza spálňa s pohodlnou manželskou posteľou. Súčasťou vybavenia je klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar a trezor. Vďaka umiestneniu vo veži hotela ide o veľmi romantické apartmány, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších hostí.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s terasou si ráno vychutnáte raňajky vo forme bufetu. V prípade polpenzie sa tešte aj na 3-chodové menu.

Kde budete relaxovať?

Hotel svoje vlastné wellness centrum nemá, za pár minút sa ale dostanete do unikátnych jaskynných kúpeľov Miskolc Tapolca s liečivou termálnou vodou. Vo vnútornej časti si zaplávate v 2 termálnych bazénoch a rímskom bazéne, bazéne pod hviezdnou oblohou či jaskynnom bazéne. Vonkajšia časť ponúka 3 detské bazény, zážitkový jazerný bazén a plavecký bazén. V areáli s plochou 3,6 ha nájdete aj 2 fínske sauny, 3 infrasauny, parný kúpeľ, ponuku masáží a relaxačné procedúry.

Hotel Kitty ***

Hotel Kitty ***

Pazér István stny , Miskolc
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Kitty KFT IČ: 13476911-2-05


+3646508042

info@hotelkitty.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
90 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,7 km