Pobyt plný odpočinku v populárnych maďarských kúpeľoch Hajdúszoboszló v Hoteli Rudolf *** si rozhodne užijete. V cene máte polpenziu, popoludňajší nápoj a neobmedzené wellness s termálnymi bazénmi, vírivkou, saunou aj parou.

O ubytovaní

Hotel Rudolf *** zariadený v stredomorskom štýle sa nachádza pár minút chôdze od jedného najväčších kúpeľných komplexov v Európe. V Aqua-Palace (1 km) nájdete kúpalisko pod holým nebom, liečebné kúpele, aquapark a kryté zážitkové kúpele. Neďaleký Národný park Hortobágy (30 km) je zapísaný na Zozname svetového dedičstva UNESCO. Na výlet sa môžete vydať aj do blízkeho Debrecenu (18 km), kde nájdete veľa historických budov a kostolov aj zoologickú záhradu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard s balkónom. Izby sú vybavené klimatizáciou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, telefónom, rádiom, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s terasou sa podávajú pokrmy tradičnej maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Ráno si tu vychutnáte raňajky formou bufetu, večer sa môžete tešiť na servírované večere. Na terase s barom si užijete príjemnú atmosféru.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness na vás čaká vírivka, parná sauna a parný kúpeľ. K dispozícii sú tiež dva termálne bazény s teplotou vody 34 - 36 °C. Spríjemniť deň si môžete niektorou z profesionálnych masáží aj liečebných procedúr.

Hotel Rudolf ***

Hotel Rudolf ***

Mátyás király sétány 23. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Vasúti Alkalmazottak Rudolf Segélyegyesülete IČ: 01-02-000123


+36 523 62 826

rudolf@rudolfhotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 3 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
0,5 km