Wellness pobyt len 3 km od kúpeľov Kehidakustány. Ubytovaní budete v zámockom Batthyány Kúria & Golf Resorte **** a užijete si neobmedzený vstup do termálnych bazénov, vírivky aj sauny a navyše výborné raňajky formou bufetu a bohaté večere. Tešte sa aj na program s animátormi pre deti i dospelých. Deti do 6 rokov majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Hotel Batthyány Kúria **** sa nachádza v pokojnej dedinke Zalacsány a je skvelým miestom na relaxačnú dovolenku. Tvorí ho krásna zámocká budova uprostred veľkej záhrady s bazénom a kúpeľnou časťou s liečivou termálnou vodou.

V blízkom Hévíze (10 km) nájdete slávne termálne jazero s rovnakým názvom, ktoré je zároveň najväčším prírodným jazerom s liečivou vodou na svete. Vodu aj bahno z jazera využívajú aj miestne kúpele na rôzne ozdravné procedúry. Prezrieť si v Hévíze môžete aj Kostol svätého Ducha, ktorá zaujme unikátnou architektúrou a modrou fasádou, Farmársky trh, kde môžete ochutnať vynikajúce maďarské špeciality, alebo malebnú kúpeľnú promenádu.

V ďalšom neďalekom kúpeľnom meste Keszthely (15 km) môžete navštíviť zámok Helikon, ktorého súčasťou je aj múzeum aristokratického životného štýlu. Pokiaľ sa radi vydávate za poznaním, navštívte aj ďalšie zaujímavé múzeá, napríklad múzeum marcipánu, hračiek či vozidiel Cadillac. Vynechať, samozrejme, nesmiete ani návštevu jazera Balaton (19 km), na ktorého brehu mesto Keszthely nájdete. Tzv. Maďarské more je rajom pre všetkých milovníkov vody a vodných športov a jeho okolie ponúka množstvo príležitostí na pešie aj cyklistické výlety.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe v historickom štýle. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, WiFi pripojením, trezorom, telefónom a vlastnou kúpeľňou s fénom a kozmetikou.

  • Izby Standard sú umiestnené na prízemí a prvom poschodí, merajú 20-25 m² a neumožňujú prístelku, sú teda vhodné maximálne pre 2 osoby.

  • Izby Superior sú vhodné pre hostí, ktorí si potrpia na vyšší komfort. Oproti variantu Standard sú výrazne priestranejšie (30-35 m²), vrátane väčšej kúpeľne. Do izby je možné umiestniť prístelku.

  • Izby Suite sú ideálne pre rodiny či skupiny priateľov, delia sa totiž na samostatnú spálňu a obývaciu izbu, kam sa dajú umiestniť 2 prístelky. Celkovo tak ubytujú až 4 osoby. Z ponúkaných variantov sú tiež najväčšie, merajú 38-40 m².

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej reštaurácii sa servírujú lahodné pokrmy maďarskej aj medzinárodnej kuchyne vrátane jedál pre vegetariánov, celiakov a diabetikov. V letnej sezóne sa na terase organizujú grilovacie večery. Osviežujúci nápoj, vynikajúcu kávu či ľahké občerstvenie vám radi pripravia v hotelovom bare.

Kde budete relaxovať?

V luxusnom wellness centre, ktoré sa nachádza v hoteli Batthyány Kastélyszálló **** (cca 200 metrov od ubytovania), si môžete oddýchnuť v termálnom krytom i vonkajším bazéne, vírivke, saune alebo pare. Doprajte si tiež rôzne druhy masáží, zábaly či aromatické kúpele. Zahrať si tu môžete aj vodný šach. Termálna voda v bazéne uvoľňuje stres, zmierňuje nervozitu i nespavosť. Rovnako ako voda v kúpeľoch Kehidakustány (3 km) aj voda v hotelovom bazéne pomáha zmierniť astmu, alergiu a lieči gynekologické choroby, neplodnosť a ochorenia pohybového ústrojenstva.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravené vonkajšie ihrisko a detský kútik.

Niečo naviac

Zámocký hotel ponúka mnoho možností na športové a voľnočasové vyžitie. Nájdete tu fitness centrum, tenisové kurty a ihrisko na plážový volejbal. Pre fanúšikov golfu je pripravené špičkové zázemie pre golf, minigolf aj footgolf.

Batthyány Kúria & Golf Resort ****

Batthyány Kúria & Golf Resort ****

Csány László u. 24. , Zalacsány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sghthermál Kft. IČ: 5510-113-20


+36 20 968 1132

info@wellnesskastely.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
11 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
30 km