Užite si pobyt v kúpeľnom meste Eger v Hoteli Unicornis ***, kde vás čaká chutná polpenzia a neobmedzený vstup do wellness centra s vírivkou, parou a saunou. Navyše budete len pár krokov od znýmych termálnych kúpeľov (400 m), egerského hradu (500 m) a všetkých ďalších krás, ktoré toto čarovné historické mesto ponúka.

O ubytovaní

Hotel Unicornis *** sa nachádza priamo v srdci mesta Eger. Mesto a okolie sa pýši siahodlhou históriou, ktorá na vás dýchne z krásnych dobových stavieb, vrátane stredovekého hradu. Navyše ide o preslávenú vinársku oblasť, a vynikajúce miestne víno tak môžete ochutnať takmer na každom kroku.

Iba pár krokov od hotela leží egerský hrad (500 m), v súčasnosti sídlo múzea a galérie, a ešte bližšie budete mať obľúbené kúpele. Tie tu nájdete rovno dvoje - Turecké kúpele (350 m) so stovkami rokov histórie a Mestské termálne kúpele (400 m) s areálom na ploche 5 hektárov a 13 bazénmi. V historickom centre na vás čaká tiež množstvo pamiatok, vrátane hviezdárne (500 m), arcibiskupského paláca (650 m) či františkánskeho kostola (210 m). V parku Lajosa Szmrecsányiho (750 m) sa potom pokocháte pohľadom na krásne fontány aj zaujímavé sochy.

Na výlet si môžete vyraziť do neďalekého Egerszalóku (7,1 km). Jeho perlou je nádherný, moderný kúpeľný komplex a uvidíte tu aj jeden prírodný unikát - Soľný kopec rozlohe 1 200 m² vytvorený vyvieraním minerálnej vody. Za ďalšími prírodnými krásami vyrazte do malebného údolia Szilvásvárad (27,7 km) a nechajte sa ohromiť kúzelným Závojovým vodopádom, preskúmajte jaskyňu Istállóskői a rozšírte si obzory v Lesnom alebo v Lesníckom múzeu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej, komfortne vybavenej izbe. Všetky izby disponujú klimatizáciou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchou. Vyberať môžete z týchto variantov:

  • Dvojlôžková izba s plochou 20-25 m² je vybavená manželskou posteľou, stolíkom s kreslami, písacím stolom, televíziou, telefónom a fénom na vlasy.
  • Trojlôžková izba meria 30-35 m² a disponuje 3 jednolôžkovými posteľami (2 môžu byť spojené do dvojlôžka), písacím stolom, posedením s kreslami, telefónom, televíziou a sušičom vlasov.
  • Štvorlôžková izba má plochu 50 m² a skladá sa z 2 samostatných spální. V tých nájdete 4 jednolôžkové postele alebo manželskú posteľ a 2 jednolôžka. Nechýba telefón, televízia, stolík s posedením, fén na vlasy a písací stôl.
  • Štvorlôžkový apartmán ponúkne štýlovejšie vybavenie a plochu 55-60 m². V 2 samostatných spálňach nájdete manželskú posteľ a 2 samostatné postele, televíziu, posedenie s kreslami, písací stôl, telefón a fén.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na moderných pokrmoch maďarskej i medzinárodnej kuchyne.

Hotel Unicornis ***

Hotel Unicornis ***

Hibay Károly utca 2. , Eger
Maďarsko

+36 36 790 842

info@hotelunicornis.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 2 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,6 km