Vydajte sa objaviť krásy úrodnej oblasti Haná, ktorá sa rozkladá pozdĺž rieky Moravy. V malebnom mestečku Uničov tu na vás čaká Hotel Aldo *** s komfortnými izbami či apartmánmi s kapacitou až 6 osôb. Počas pobytu si pochutnáte na bufetových raňajkách. Ani o zábavu núdze nebude - užijete si ju dosýta pri hraní biliardu a bowlingu. Oddýchnuť si môžete v hotelovom wellness.

O ubytovaní

Hotel Aldo *** sa nachádza v malebnom mestečku Uničov, ktoré má napriek svojej malej rozlohe veľa čo ponúknuť. Príďte objaviť krásy Hané do podhorí Hrubého a Nízkeho Jeseníka.

V centre Uničova láka k návšteve hneď niekoľko zaujímavých expozícií: Múzeum baroka (500 m), archeologická expozícia Pravek Uničovska (400 m), historické exponáty v múzeu U Vodní branky (440 m) a unikátne múzeum o väzenici Šatlava (600 m). Dominantou hlavného uničovského Masarykovho námestia je 45 m vysoká radničná veža, z ktorej vyhliadkovej plošiny je krásny výhľad. Pokiaľ radi maškrtíte, odporúčame výlet do čokoládovne v neďalekých Troubeliciach (7 km).

K lákavým výletným cieľom v neďalekom okolí patrí impozantný hrad Sovinec (14 km), hrad Bouzov (25 km), hrad Šternberk (16 km) a zámok Úsov (8 km). Za krásami prírody sa vydajte do CHKO Litovelské Pomoraví. Oblasťou tvorenou komplexom lužných lesov a mokraďových lúk s tôňami vás prevedie mnoho značených cyklotrás, napríklad najznámejší Moravský chodník. Zaiste vás nadchne aj mesto Litovel (9 km), ktoré leží na šiestich ramenách rieky Moravy, a tak sa mu prezýva „Moravské Benátky“. Prekrásnu panorámu uvidíte zo 73 m vysokej radničnej vyhliadkovej veže a prezrieť si môžete zbierky Múzea harmoník a Múzea Litovel, ktoré sa venuje tradičným remeslám.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba s oddelenými posteľami a vlastnou kúpeľňou poskytuje komfortné ubytovanie o rozlohe 25 m². Súčasťou vybavenia je televízia, WiFi pripojenie a stolík s posedením. K izbe patrí aj balkón alebo terasa.

Dvojlôžková izba s prístelkou (25 m²) disponuje manželskou posteľou, televíziou a WiFi pripojením. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa a balkón alebo terasa.

Štvorlôžkové štúdio (25 m²) je vybavené manželskou posteľou, dvoma jednolôžkami, televíziou a WiFi pripojením. Nájdete tu aj kuchynský kút a vlastnú kúpeľňu.

Rodinný apartmán s rozlohou 35 m² sa skladá z dvoch spální s manželskými lôžkami, plne vybavenej kuchynky a priestrannej kúpeľne s vaňou a sprchou. Rozkladaciu pohovku v obývacej časti je možné využiť ako prístelku pre 2 osoby. Súčasťou vybavenia apartmánu je televízia, WiFi pripojenie, chladnička, rýchlovarná kanvica a mikrovlnná rúra.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu zahájite v hotelovej reštaurácii bohaté raňajkami vo forme bufetu. V popoludňajších hodinách je možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka reštaurácie a na hostí s polpenziou čaká navyše večer servírovaná večera s možnosťou výberu zo 7 jedál.

Kde budete relaxovať?

Za poplatok je možné využiť hotelové wellness, súčasťou ktorého je vírivka a fínska sauna. V letných mesiacoch je v prevádzke vonkajší bazén, kam je pre hostí vstup zadarmo.

Niečo naviac

Ani večer o zábavu núdza nebude - priamo v hoteli si totiž môžete zahrať bowling a biliard.

Hotel Aldo ***

Hotel Aldo ***

Stromořadí 481 , Uničov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel ALDO s.r.o. IČ: 04487702


+420 778 20 20 22

recepce@hotelaldo.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
5,1 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
32 km
Bežkovanie
11 km

Tipy na výlet

Hrad Sovinec

Hrad Sovinec Tip na výlet

Hrad Sovinec leží v rovnomennej obci v Nízkom Jeseníku a bol postavený v 14. storočí. Neskôr bol rozšírený a prestavaný do rane barokového štýlu.

Zaujímavosť: Na hrade sa natáčal film Bathory.

Otváracia doba:

  • 1.4. - 30.4. a 1.10. - 31.10. denne (okrem pondelka) od 9:00 do 17:00 hodín
  • 1.5. - 30.9. denne (okrem pondelka) od 9:00 do 18:00 hodín

Vstupné:

  • Vstup bez sprievodcu: 100 Kč/dospelí a 50 Kč/deti, študenti a seniori
  • Základný okruh: 120 Kč/dospelí a 60 Kč/deti, študenti a seniori
  • Vonkajšie opevnenie: 120 Kč/dospelí a 60 Kč/deti, študenti a seniori
Hrad Bouzov
Hrad Bouzov
Litovelské Pomoravie
Litovelské Pomoravie
Hrad Šternberk
Hrad Šternberk