Na južnej Morave neďaleko Vyškova nájdete Hotel Allvet ***, ktorý sídli v bývalom letohrádku. Čaká vás tu teda naozaj kúzelná atmosféra, ktorú určite doplní aj okolitá príroda, mnoho vonkajších atrakcií a vlastný biotop a relaxačná zóna. Tešte sa na raňajky, fľašu vína, privátny vstup do wellness.

O ubytovaní

Hotel Allvet *** nájdete v obklopení zelene iba 3 kilometre od krásneho moravského mesta Vyškov. Presvedčte sa sami, že „Moravské Versailles“ svojim návštevníkom ponúka nespočetne možností, ako tu stráviť parádnu dovolenku.

V historickom centre Vyškova nájdete renesančnú radnicu s vyhliadkovou vežou (4,1 km). Ďalšou dominantou je zámok Vyškov (4 km), v ktorého interiéroch sídli Múzeum Vyškovska s expozíciami venovanými histórii mesta, národopisu a ľudovej keramike. Cez zámockú záhradu sa dá dôjsť k areálu Zooparku Vyškov (3,5 km), kde uvidíte predovšetkým domáce a hospodárske zvieratá z celého sveta. Za zábavou pre celú rodinu vyrazte do DinoParku (6 km) s modelmi pravekých jašterov, 4D kinom a náučným chodníkom. Leteckú a vojenskú techniku ​​môžete obdivovať v Múzeu leteckej a pozemnej techniky (7 km).

Za osviežením a vodnými radovánkami sa vydajte do Aquaparku Vyškov (4,5 km). Pokiaľ sa radšej kúpete v prírode, zamierte počas horúcich letných dní na prírodné kúpalisko U Libuše (3,8 km) v neďalekej Luleči. Ako na dlani uvidíte tunajšiu úrodnú krajinu z rozhľadne Na Chocholíku (4,5 km). Ak patríte medzi vyznávačov cyklistiky, urobte si výlet po cyklochodníku z Vyškova do Blanska a dostanete sa až k úchvatným jaskyniam v Moravskom krase (20 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej dvojlôžkovej izbe typu Komfort. K vybaveniu izby patrí klimatizácia, WiFi pripojenie, satelitná televízia a, samozrejme, aj vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej hotelovej reštaurácii pripravujú poctivú českú i medzinárodnú kuchyňu a to výhradne z čerstvých surovín. Na každý deň pobytu sa tu posilníte počas bohatých bufetových raňajok. Potom je možné objednávať pokrmy zo stáleho a sezónneho jedálneho lístka. Milovníkov vína poteší hotelová vináreň umiestnená v pivničných priestoroch pod reštauráciou.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je privátne wellness s vírivkou a saunou. Vonku zase nájdete relaxačnú zónu s biotopom.

Cestujete s deťmi?

Malých hostí určite poteší záhrada a detské ihrisko s hojdačkami, šmykľavkou a preliezačkami.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je viacúčelové športové ihrisko, kde si môžete zahrať okrem iného aj tenis a plážový volejbal. Za nepriaznivého počasia vás zase rozptýli stolný tenis a futbal.

Hotel Allvet ***

Hotel Allvet ***

Drnovice 115 , Drnovice
Česká republika

+420 517 330 553

recepce@hotelallvet.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
4,5 km
Zjazdovka
36 km

Tipy na výlet

Južná Morava

Južná MoravaTip na výlet

Južná Morava je regiónom mnohých podôb. Jej metropolou je Brno, ale nájdete tu tiež malé moravské Toskánsko, tajomnú krasovú oblasť, svetovo najrozsiahlejšie parky Lednicko-valtického areálu, vinársku Pálavu či folklórne Slovácko - a to ešte ani nie je všetko.

Čo ľudia na južnej Morave navštevujú najčastejšie:

  • Aqualand Moravia
  • Lednicko-valtický areál
  • ZOO Brno

Čo by vám ale rozhodne tiež nemalo ujsť:

  • Vila Tugendhat
  • Moravský kras
  • Zámok Slavkov pri Brne a Mohyla míru
  • Westernové mestečko Boskovice
  • Zámok Mikulov

A mnoho a mnoho ďalšieho. S deťmi môžete napríklad vyraziť do rozprávkového podzemia v Znojme či DinoParku vo Vyškove. Ak si ale idete na južnú Moravu trochu odpočinúť od detí, rozhodne nezabudnite navštíviť vínne pivnice vo Valticiach či v Hustopečiach (a ochutnať preslávenú hustopečskú mandľovicu).

Viac informácií
Aquapark Vyškov
Aquapark Vyškov
Zámok Slavkov
Zámok Slavkov
Zámok Buchlovice
Zámok Buchlovice