Vydajte sa spoznať krásu Beskýd a ubytujte sa v malebnom mestečku Ostravice v Hoteli Zlatý Orel Ostravice ****. Tešiť sa môžete na raňajky formou bufetu, welcome drink a privátne wellness s bazénom, saunou a šungitovou jaskyňou. Na výber máte izby Turist, Standard či Rodinnú, ktorá je naozaj priestranný. Na dosah budete mať krásne turistické lákadlá.

O ubytovaní

Zámocký Hotel Zlatý Orel Ostravice **** je rodinný, horský hotel ležiaci uprostred rozľahlej záhrady s nádherným výhľadom do okolia. Nájdete ho 40 km od Ostravy, pod Lysou Horou - najvyššou horou Beskýd, v obci Ostravice a je úplne ideálnym miestom pre rodiny s deťmi, páry, milovníkov turistiky i lyžovania. Navštívte vodnú nádrž Šance (2,5 km) alebo sa vydajte na Pustevny (20 km). V zime vás poteší blízkosť Golf & Ski Resortu Ostravice (5,5 km) alebo známeho skiareálu Bílá (13,4 km).

Kde budete spať?

Izby Turist sú situované v podkroví hotelovej časti Zámeček a nájdete v nich dve oddelené lôžka, televíziu, telefón a kúpeľňu so sprchovacím kútom.

Izby Standard sú o niečo priestrannejšie ak ich vybaveniu patrí kúpeľňa so sprchovacím kútom, manželská posteľ, televízia, telefón a stolík so stoličkami.

Rodinné izby sa nachádzajú v častiach Zámeček a Vila a sú vybavené LCD televíziou, telefónom a kúpeľňou s vaňou či sprchovacím kútom. Okrem manželskej postele majú jedno či dve pevné lôžka navyše - ideálne na pobyt s celou rodinou.

Izby Deluxe ponúkajú viac priestoru a väčší komfort vďaka kúpeľni s vaňou a klimatizáciou. Niektoré z izieb majú aj balkón či terasu, zo všetkých ale budete mať nádherný výhľad. V izbe nájdete manželskú posteľ, posedenie s kreslami či leňoškou, televíziu, telefón a minibar.

Zámocké apartmány je vhodné pre tých najnáročnejších hostí. V priestrannej a pokojnej izbe s výhľadom do záhrady sa okamžite uvoľníte, pocit relaxácie ešte umocní veľká manželská posteľ s baldachýnom a masážna sprcha. Súčasťou apartmánu je tiež obývacia izba s krbom a druhá spálňa s dvoma oddelenými posteľami. Nechýba televízia, telefón či minibar, izba má navyše aj terasu.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka stále menu, víkendové sezónne menu, rýchle občerstvenie pre turistov aj prvotriednu ponuku vín z Vinárstva Kvapil. V lete sa môžete najesť aj na vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

V hoteli nájdete tiež wellness časť so saunou, bazénom s tryskami a protiprúdom aj možnosťou masáží. Veľkou špecialitou je tunajšia šungitováá jaskyňa - jedna z dvoch v Českej republike.

Cestujete s deťmi?

Na vonkajšom detskom ihrisku sa zabavia menšie i väčšie deti.

Hotel Zlatý Orel Ostravice ****

Hotel Zlatý Orel Ostravice ****

Ostravice 242 , Ostravice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Zlatý orel Ostravice s.r.o. IČ: 05597951


+420 736 500 090

hotel@zlatyorel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
2,2 km
Zastávka
0,8 km
Zjazdovka
2,7 km