Zájdite si do Hotela Slezan *** v Bruntáli a spojte pobyt v meste s blízkosťou prírody Jeseníkov aj pamiatok. Po celú dobu pobytu máte zaistené raňajky formou bufetu, užijete si aj degustačné pivné lopáriky. Zrelaxujete si vo Wellness centre Bruntál.

O ubytovaní

Hotel Slezan *** nachádza v centre mesta Bruntál blízko prírody Hrubého Jeseníku. Vydajte sa do vychýrenej obce Karlova Studánka (19 km) a na Praděd (25 km). V lete príde vhod vodná nádrž Slezská Harta (24 km), v zime zasa blízke ski areály z ktorých najbližší je len 11 km od hotela.

Kde budete spať?

Izba Standard je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, celkovo ubytuje 2-3 osoby, vďaka možnosti prístelky. Väčšina izieb má balkón, z ktorého sa môžete kochať výhľadom do okolia. Nechýba tu WiFi pripojenie, vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, televízia a chladnička.

Izba Komfort na rozdiel od variantu Standard neumožňuje prístelku, ubytuje teda maximálne 2 osoby. Je ale moderne vybavená, v interiéri je kladený dôraz na drevo a prírodné farby. Samozrejme nechýba WiFi pripojenie, chladnička a ďalšie nevyhnutnosti. Navyše sa ale môžete tešiť ešte na vaňu v kúpeľni a zatemňovacie závesy. Niektoré izby majú balkón.

Apartmán predstavuje najpriestrannejší variant, skladá sa zo samostatnej spálne, obývacej izby a plne vybavenej kuchynky, vrátane chladničky, variča či mikrovlnnej rúry. Celkovo je apartmán vhodný až pre 3 osoby. V kúpeľni nájdete sprchovací kút a niektoré z apartmánov majú balkón.

Na čom si pochutnáte?

Skvele sa najete v hotelovej reštaurácii, ktorá sa zameriava predovšetkým na českú kuchyňu. Každé ráno sa podávajú raňajky formou bufetu. V letných mesiacoch využite tiež možnosť posedenia na terase**.

Kde budete relaxovať?

Za príplatok si môžete objednať niektorú z masáží.

Hotel Slezan ***

Hotel Slezan ***

Revoluční 20 , Bruntál
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel SLEZAN a.s. IČ: 25368575


+420 554 711 907

info@hotelslezan.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
6,5 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
13 km
Bežkovanie
3,4 km