Hotel Neptun bude rajom pre všetkých športovcov, turistov, rodiny s deťmi i milovníkov relaxu. Užijete si tu dovolenku v obklopení krásnej prírody Jeseníkov a bohatých výletných cieľov. Vyrazte napríklad na vrch Praděd alebo do Karlovej Studánky. Pred výletom si skvele oddýchnete v komfortnej izbe a posilníte sa bohatými raňajkami vo forme bufetu alebo polpenziou. A zabavíte sa aj priamo pri hoteli, vďaka multifunkčnému ihrisku, vonkajšiemu bazénu a detskému kútiku.

O ubytovaní

Hotel Neptun sa nachádza v obci Malá Morávka pri Praděde (11,4 km). Prostredie a okolie hotela je skvelé pre páry a rodinnú dovolenku, pre milovníkov turistiky, zimných a letných športov a relaxácie v prírode.

A za zaujímavými miestami nemusíte chodiť ďaleko. Priamo v Malej Morávke môžete navštíviť vidiecku pamiatkovú zónu so 41 historickými domami sudetonemeckého typu Jeseník. Pozrieť si môžete aj farský kostol Najsvätejšej Trojice (1,6 km) z 18. storočia, lesnú kaplnku s múzeom na vrchu Kaplička (850 m), Schindlerovu stodolu (950 m), ktorá je chránenou kultúrnou pamiatkou, alebo aleju pamätných stromov, ktorých vek sa odhaduje na 160 až 280 rokov.

Na dlhšie výlety samozrejme láka Hora Praděd s rozhľadňou, ale aj Hrad Sovinec (26,3 km), Zámok Velké Losiny (33,9 km), jaskyňa Na Pomezí (35,5 km) a ďalšie zaujímavé miesta. Za relaxáciou sa vyberte do kúpeľného mestečka Karlova Studánka (6,3 km), kúpeľov Velké Losiny (32,9 km) s unikátnym termálnym parkom alebo Priessnitzových kúpeľov v Jeseníku (32,6 km). Deti aj dospelých poteší unikátna železnica Slezský Semmering (38,5 km), o ktorej sa hovorí, že je najkrajšou traťou v krajine, a historická Osoblažská úzkokoľajka (39,3 km), ktorú obsluhujú parné lokomotívy.

V zime na vás čaká niekoľko lyžiarskych stredísk - Kopřivná pod Pradědem (1,1 km) s najdlhšou zjazdovkou na Morave, Ski Karlov (3,1 km) s večerným lyžovaním a detským kútikom, Ski Resort Praděd-Ovčárna (5,8 km), ktorý je najobľúbenejším lyžiarskym strediskom v Jeseníkoch, alebo Ski Resort Čerťák (5,6 km), ideálny pre rodiny s deťmi. Na svoje si prídu aj milovníci bežeckého lyžovania, ktorí sa môžu dostať na Jesenickú magistrálu hneď vedľa hotela.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 48 komfortných izieb. Každá z nich má súkromnú kúpeľňu a ponúka WiFi pripojenie na internet, niektoré izby majú aj balkón s nádherným výhľadom na krajinu. Pre väčšie pohodlie si môžete na recepcii prenajať sušičku alebo sušičku na bielizeň.

  • Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami, TV a písacím stolom. Okrem kúpeľne s WC má izba aj malú predsieň s úložným priestorom.

  • Štúdio pozostáva z 2 izieb, ktoré majú spoločnú kúpeľňu s WC a v ktorých sa môžu ubytovať celkom až 4 osoby. Inak zostáva vybavenie rovnaké, takže budete mať k dispozícii TV, stôl so stoličkou a úložný priestor.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sa podávajú formou bufetu a zahŕňajú teplé a studené jedlá, čerstvé pečivo, cereálie, ovocie, zeleninu a nápoje (káva, čaj, mlieko, kakao, džús). Na obed alebo večeru môžete zájsť do hotelovej reštaurácie, ktorá sa špecializuje na kvalitnú českú a moravskú kuchyňu vrátane bezmäsitých a ľahkých jedál. V hoteli sa nachádza aj útulný lobby bar, letná terasa a záhrada a večer si môžete vychutnať aj posedenie pri ohnisku alebo grile.

Kde budete relaxovať?

Počas teplých dní môžete relaxovať pri vonkajšom bazéne s detským bazénikom.

Cestujete s deťmi?

Nemusíte sa obávať ani zlého počasia, v hoteli je k dispozícii detský kútik, kde sa vaše ratolesti zabavia. V reštaurácii sa nachádza aj mikrovlnná rúra na ohrievanie detských jedál.

Niečo naviac

Deti aj dospelí si užijú aj multifunkčné vonkajšie ihrisko, ktoré sa v zime zmení na klzisko. Pre športovcov je k dispozícii úschovňa bicyklov a lyží. Tí, ktorí dávajú prednosť pokojnejšej zábave, môžu využiť možnosť zapožičania spoločenských hier.

Horský Hotel Neptun

Horský Hotel Neptun

Malá Morávka ev. č. 185 , Malá Morávka
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PRODOS spol. s r.o IČ: 00544949


777 290 714

recepce@hotel-neptun.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
6 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

Jeseníky

Jeseníky Tip na výlet

Takzvanú Jesenickú oblasť na severe Moravy tvorí najvyššie moravské pohorie Hrubý Jeseník spolu so svojím podhorím Nízkym Jeseníkom, Kralickým Sněžníkom a Rychlebskými horami. Chránená krajinná oblasť Jeseníky však zahŕňa iba Hrubý Jeseník s priľahlou Hanušovickou a Zlatohorskou vrchovinou. Najvyšším a najznámejším bodom Jeseníkov je Praděd s výškou 1 491 m n. m. Tieto krásne hory ponúkajú uprostred podmanivej prírody s čistým vzduchom stovky značených trás pre peších i cyklistov, nájdete tu ale tiež známe zimné strediská, kúpele, relaxačné centrá i pamiatky.

Najväčšie lákadlá Jeseníkov:

  • Praděd
  • Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
  • Karlova Studánka

Pri svojich prechádzkach by ste ale nemali minúť ani vrcholy Petrovy kameny či Keprník, chaty na Červenohorskom sedle, Ovčárnu, vodopády Bílé Opavy a rašeliniská Skřítek či Rejvíz. Pokiaľ do Jeseníkov mierite skôr za oddychom, navštívte trebárs Termálne kúpele vo Veľkých Losinách (kde si môžete zároveň urobiť prehliadku Múzea papiera) a v Jeseníku či Balneopark Priessnitzovy lázně.

Viac informácií
Zámok Velké Losiny
Zámok Velké Losiny
Karlova Studánka
Karlova Studánka
Bobová dráha Vrbno pod Pradědom
Bobová dráha Vrbno pod Pradědom