Wellness & Spa Hotel Bolfenk **** bude rajom pre všetkých milovníkov relaxácie, výletov i aktívnej dovolenky. Hotel sa nachádza len 400 metrov od skiareálu. Obklopení prírodou slovinských hôr si tu užijete lyžovanie, oddych vo wellness s bazénom, prechádzky po okolí a skvelé gastronomické zážitky.

O ubytovaní

Wellness & Spa Hotel Bolfenk **** je jedným z hotelov horského Pohorje Village Wellbeing Resortu, ktorý nájdete neďaleko Mariboru, v oblasti Pohorje. Slovinská príroda vám ponúkne dostatok príležitostí ku krásnym výletom, zájdite si trebárs k vodopádu Skalca (3,6 km) a užite si pôsobivé divadlo na 16 m vysoký stĺpec vody, navštívte Čierne jazero (16,4 km) alebo sa vydajte do hustého pralesa, k vodopádom Malý a Veľký Šumik (15 km). Nenechajte si ujsť ani krásne Lovrenské jazerá (29 km), obrovské rašeliniská s machovou pokrývkou a cca 20 jazierkami a močiarmi patria k najmalebnejším miestam v Slovinsku.

Okrem prírodných pamiatok môžete obdivovať aj historické monumenty, najmä pri výlete do neďalekého Mariboru (19 km), kam sa priamo z Pohorja dostanete aj lanovkou. Maribor je druhým najväčším mestom Slovinska a preslávil sa najmä ako mekka vína. Aj miestne najznámejšie pamiatky tak majú obvykle čo dočinenia s vínnou révou. Uvidíte napríklad Dom starého viniča, ktorý je porastený údajne najstarším vínnym kríkom na svete, zasadeným pred viac ako 400 rokmi. Dom je zároveň sídlom Múzea vína, kde si užijete zaujímavé expozície aj degustácie. Navštívte tiež Mariborský hrad alebo Vinagove pivnice, tie sú s rozlohou cca 15 km² jedny z najväčších vínnych pivníc na svete.

Na športových a adrenalínových nadšencov čaká v okolí bobová dráha PohorJet (3,9 km) alebo Bike Park Pohorje (3,6 km). A pokiaľ vyrážate do Pohorja v zimných mesiacoch, máme pre vás dobrú správu - len kúsok od hotela nájdete najväčší slovinský skiareál Mariborsko Pohorje. Budete tu mať jedinečnú príležitosť otestovať najdlhšiu osvetlenú zjazdovku v Európe (7 km) a mnohé ďalšie z celkových 35 km lyžiarskych tratí rôznych obtiažností. Pre začínajúcich lyžiarov je tu lyžiarska škola a nudiť sa nebudú ani bežkári.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej dvojlôžkovej izbe Deluxe s balkónom s veľkosťou cca 25 m². Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a fénom. Izba je vzdušná a príjemnú atmosféru mu dodáva drevený nábytok a vkusná výzdoba. Okrem manželskej postele alebo dvoch jednolôžok budete mať k dispozícii aj rozkladaciu pohovku, ktorá môže slúžiť ako prístelka, televíziu, WiFi pripojenie, stôl so stoličkami a šatníkovú skriňu.

Na čom si pochutnáte?

Na svoje si tu prídu aj milovníci gurmánskych zážitkov. Reštaurácia sa špecializuje na regionálnu kuchyňu a tradičné postupy, vďaka ktorým si pochutnáte na jedle ako od babičky, z čerstvých, lokálnych surovín.

Okrem reštaurácie sa môžete zastaviť v lobby bare a dať si niečo dobré na pitie alebo domáce palacinky ku káve. Za pekného počasia odporúčame aj piknik v prírode, v hoteli vám ochotne zabalia bohatý piknikový kôš s domácou limonádou, údeninami, syrmi, dezertmi a ďalšími dobrotami.

A ak patríte k skutočným gastronomickým nadšencom, vyrazte na gurmánsku túru po okolí. Na recepcii dostanete mapu a zoznam miest, kde môžete ochutnať najrôznejšie regionálne lahôdky.

Kde budete relaxovať?

Chvíľky relaxácie si užijete vo wellness centre WellNest. Čaká na vás bazén s prírodnou vodou a vyhrievaná vírivka (34 °C). Po plávaní sa náležite zohrejete v saunovej časti s fínskou saunou (90 °C), saunou s chromoterapiou (75 °C), tureckým parným kúpeľom (45 °C), aroma parným kúpeľom (50 °C) alebo v hammam saune. Schladíte sa naopak v ľadovej jaskyni a Kneippovom bazéne. Chvíľku pokoja si užijete na slnečnej terase alebo v relaxačnom tepidáriu a ak chcete svoj wellness zážitok povýšiť ešte na ďalšiu úroveň, doplňte ho niektorou z masáží a ošetrujúcich procedúr.

Wellness & Spa Hotel Bolfenk ****

Wellness & Spa Hotel Bolfenk ****

Hočko Pohorje 133 , Pohorje
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
5 START d.o.o. IČ: 6324886000


+386 2 603 55 00

info@resort.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
16,4 km
Zastávka
3,6 km
Aquapark
16,4 km
Zjazdovka
0,6 km
Bežkovanie
0,6 km