Vydajte sa na parádny relaxačný pobyt do Slovinska a ubytujte sa v Hoteli Bioterme ****. Ten ponúka útulné izby, chutnú polpenziu, animačný program, ale predovšetkým neobmedzený vstup do parádneho termálneho aquaparku Bioterme Thermal Water Park s 10 bazénmi s celkovou plochou 2 000 m² a 4 saunami. K tomu máte aj neobmedzený vstup do fitness centra.

O ubytovaní

Hotel Bioterme **** ležiaci v malebnom slovinskom mestečku Mala Nedelja je dokonalým príkladom tzv. zelenej turistiky, ktorá je založená na spojení ekologického prístupu a špičkových ubytovacích služieb.

Nádhernú slovinskú krajinu môžete objavovať po mnohých turistických a cyklistických trasách. Obľúbenými turistickými cieľmi v okolí sú napríklad hrad Branek (7 km) alebo rozhľadňa Gomila (4 km). Neďaleké Gajšovské jazero (7 km) je najväčším a na ryby najbohatším jazerom Slovinska, a tak si tu milovníci udíc užijú dokonalé rybárčenie. Za návštevu rozhodne stojí aj najstaršie slovinské mesto Ptuj (20 km), ktoré bolo založené už Keltmi a nesie stopy rímskej histórie. Okrem pamiatok nájdete v Ptuji tiež vychýrené vinné pivnice a termálne kúpele s aquaparkom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných izbách vybavených s ohľadom na prírodné prostredie. Izby majú podlahu z masívneho dreva a steny natretými bio farbami bez škodlivých látok. Obliečky a ďalšie materiály sú tiež rýdzo prírodné. K vybaveniu všetkých izieb patrí WiFi, vlastná kúpeľňa, televízia, minibar a trezor.

Izby Standard s balkónom merajú 27-31 m² a môžu mať výhľad na parkovisko, krajinu alebo bazén. Bežne ubytujú 2 osoby, ale umožňujú aj 1 prístelku. V kúpeľni nájdete vaňu alebo sprchovací kút.

Izby Standard bez balkóna merajú 24-28 m² a majú kúpeľňu so sprchou. Z okien izby budete mať výhľad na bazén a je tu aj možnosť prístelky.

Izby Comfort ponúkajú viac priestoru (34-37 m²) a sú doplnené balkónom s výhľadom na bazén alebo na krajinu. Kúpeľňa je vybavená vaňou alebo sprchovacím kútom a je tu možnosť až 2 prísteliek.

Junior suite s balkónom meria 40-46 m², skladá sa zo samostatnej spálne a obývacej časti a má kúpeľňu so sprchou alebo vaňou. Z balkóna uvidíte na krajinu, bazén alebo parkovisko. V obývacej časti je rozkladacia pohovka, ktorá poslúži aj ako 2 prístelky.

Junior suite bez balkóna je menšia izba (43 m²), ostatné vybavenie ale zostáva rovnaké ako pri variante s balkónom. Tiež tu je možnosť až 2 prísteliek.

Junior suite s vírivkou na balkóne je variantom pre naozaj náročných hostí. Z ponúkaných izieb je najväčšia (47 m²), má oddelenú spálňu, kúpeľňu so sprchou a obývačku s rozkladacou pohovkou a možnosťou 2 prísteliek. Z vírivky umiestnenej na terase uvidíte rovno dole na bazén.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na bufetovej polpenzii, ktorá sa skladá predovšetkým zo zdravých pokrmov pripravených z ekologicky pestovaných surovín. Na raňajkových aj večerných bufetových stoloch nájdete tradičné jedlá slovinskej kuchyne, stredomorskú kuchyňu i sofistikované flambované špeciality. Pokiaľ zatúžite po výnimočnom gastronomickom zážitku, objednajte si niektorú zo špecialít à la carte.

Vynikajúce pokrmy perfektne doplnia vychýrené miestne vína z regiónu Prlekija.

Kde budete relaxovať?

Počas letnej sezóny je v prevádzke veľký hotelový vonkajší bazén s plochou 100 m². Milovníci saunovania majú na výber hneď zo 4 druhov sáun: fínskej, infračervenej, bylinkovej a parnej. Nechýba ani relaxačná zóna s moderným zázemím. Spríjemniť deň si môžete aj masážami a kozmetickými procedúrami. Priamo v hoteli si môžete užiť zážitok pri ajurvédskom wellness pod vedením skúseného ajurvédskeho lekára.

Súčasťou areálu hotela je aj Bioterme Thermal Water Park, ktorý v lete ponúka 2000 m² vonkajších i vnútorných vodných plôch s 10 bazénmi s termálnou vodou s teplotou 29 až 35 °C. Počas zimy zostávajú v prevádzke všetky kryté a 3 vonkajšie bazény s celkovou plochou 800 m² vodných plôch.

Pokiaľ zatúžite po troške pohybu, môžete vyraziť do skvele vybaveného hotelového fitness.

Niečo naviac

Hotel Bioterme **** sa pýši certifikátom Slovenia Green Accommodation (Slovinské zelené ubytovanie). Certifikát zaručuje hotelové služby založené na udržateľných princípoch.

Hotel Bioterme ****

Hotel Bioterme ****

Moravci v Slovenskih Goricah 34/b , Mala Nedelja
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SEGRAP D.O.O. IČ: 5072182000


386 (0)02 565 2001

booking@bioterme.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
7 km
Aquapark
10 m

Tipy na výlet

Prírodný park Goričko

Prírodný park Goričko Tip na výlet

Prírodný park Goričko je známy svojou kopcovitou krajinou plnou úrodných viníc, olivových hájov, polí a malých fariem. Rozlieha sa na pomedzí Álp a Panónskej panvy a je súčasťou parku troch krajín, ktorého príroda zasahuje aj do susedného Rakúska a Maďarska. Tieto tri krajiny spolu ochraňujú niekoľko ohrozených druhov rastlín a živočíchov, obzvlášť vtákov.

Čo navštíviť v Prírodnom parku Goričko?

  • Negovsko jazero
  • Rieku Mura
  • Hrad Goričko - najväčší hrad v Slovinsku
Viac informácií
Hrad Goričko
Hrad Goričko
Hrad Murska Sobota
Hrad Murska Sobota
Jazero Bukovniško
Jazero Bukovniško