Vyrazte na dovolenku do moderného Wellness & Spa Hotela Čertov *** a užite si nielen úžasne čistý vzduch a pôvabnú prírodu Javorníkov, ale aj výbornú polpenziu, zaslúžený relax v rozsiahlej wellness zóne a množstvo zábavných aktivít. Na deti čaká detský kútik, vonkajšie ihrisko a Mini Zoo, dospelí určite radi využijú zľavu na pivné kúpele a ďalšie služby, a športovcom príde vhod zapožičanie palíc na Nordic Walking alebo úschovňa bicyklov.

O ubytovaní

Wellness & Spa Hotel Čertov *** nájdete v malebnej krajine slovenských Javorníkov, v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce, 7,5 km od centra mesta Lazy pod Makytou s obchodom, kostolom a pod. Čaká tu na vás raj letných aj zimných športov a jedno z najčistejších ovzduší na Slovensku a v Českej republike. Moderný hotel bude útulnou oázou nielen športovcom a turistom, ale aj rodinám s deťmi a milovníkom relaxu, ktorí náležite ocenia rozsiahle wellness centrum.

Vďaka umiestnenému hotelu tesne pri československej hranici máte ideálnu možnosť preskúmať zaujímavé výletné ciele v oboch krajinách. Na Slovenskej strane láka na výlet Trenčín (66,6 km) plný historických pamiatok, Považská Bystrica (41,8 km) so zrúcaninou stredovekého hradu a prírodnou rezerváciou Manínska Tiesňava alebo Múzeum sklárstva v Lednických Rovniach (29,3 km). České pohraničie vám zase ponúkne vrchol Kohútka (5,4 km), Velké Karlovice (19,6 km) s dreveným kostolom či kúzelné Pustevny (46,9 km) s chodníkom korunami stromov.

V zime si potom nezabudnite navoskovať lyže, ski areál Čertov bude od vás len asi 500 m. Stredisko ponúka 7 zjazdoviek a 5 vlekov pre začínajúcich aj pokročilejších lyžiarov, detský vlek je potom priamo pri hoteli. Otestovať môžete tiež Ski Kohútka (5,4 km) Ski Podjavorník (14,7 km) s 2 km tratí, lyžiarske stredisko Kasárne (30,5 km) s 3 zjazdovkami alebo skiareály Bílá (44,9 km) a Karolinka (17 km) na českej strane hranice. Na bežkárov navyše čaká Javornícka magistrála s desiatkami kilometrov udržiavaných tratí. Po dni na svahu si potom náležite oddýchnete v hotelovom wellness, alebo napríklad v termálnych bazénoch Kúpeľov Nimnica (26,5 km).

Kde budete spať?

Hotel sa môže pochváliť modernými izbami a apartmánmi s komfortným vybavením. Ubytujete sa v dvojlôžkovej izbe (18-22 m²) s manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami a písacím stolom. Na výber je tiež variant s prístelkou vo forme rozkladacieho kresla. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, WC, fénom na vlasy a kozmetikou, televíziu a WiFi pripojenie. Väčšina izieb má vlastný balkón alebo vstup na terasu.

Na čom si pochutnáte?

K pohode na horách neodmysliteľne patrí kvalitné jedlo, pivo a víno. V modernom a elegantnom prostredí reštaurácie, vinárne a baru si pochutnáte na výbornej slovenskej kuchyni, ktorú môžete perfektne doladiť vínom na odporúčanie licencovaného degustátora alebo čapovaným pivom. V lete si potom užijete skvelé vonkajšie grilovačky.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre zažijete dokonalý relax v horskom prostredí. Nájdete tu bazénový svet s nerezovým bazénom s dĺžkou takmer 20 m (29-30 °C) a veľkou nerezovou vírivkou až pre 12 osôb (36 °C), vyhrievanou podlahou a krásnym výhľadom na Javorníky či saunový svet s plochou 200 m² (parná sauna, infrasauna, fínska sauna, vyhrievané ležadlá, Kneippov chodník).

Nechýba masážna vaňa, sprchová oáza a oddychová zóna s krbom. V masážnej zóne si potom môžete dopriať niektorú zo skvelých relaxačných masáží od skúseného fyzioterapeuta, bankovanie, maderoterapiu, tejpovanie a ďalšie procedúry.

Vyskúšajte aj miestnu špecialitu – pivné kúpele s neobmedzenou konzumáciou zlatistého moku. V jemne vírivom kúpeli s príjemnou teplotou 35 °C si skvele oddýchnete a okúsite pozitívne účinky chmeľu a sladového extraktu na vlastnej koži.

Cestujete s deťmi?

Hotel Čertov *** sa pýši dodatkom family friendly. Najmenším hosťom ponúka detský kútik, wellness centrum je doplnené detským bazénikom so šmykľavkou a slanou vodou s minimálnym obsahom dezinfekcie (36 ° C), k vonkajším aktivitám poslúži outdoorové ihrisko s preliezkami a deťom iste vykúzli úsmev na tvári Mini Zoo s lamami, pštrosmi, zajačikmi, ovečkami a baranmi. Po všetkom tom vyvádzaní potom príde vhod detské menu reštaurácie.

Niečo naviac

Nezabúda sa ani na aktívnych športovcov, v hoteli nechýbajú vonkajšie ani vnútorné športoviská – tenisový kurt s osvetlením, kryté ihrisko na volejbal, bedminton a florbal, posilňovňa, stolný tenis, petang, 2 bowlingové dráhy, šípky, biliard a outdoorový aktivity park s rozlohou viac ako 50 000 m². Na výlety si potom môžete požičať kolobežku alebo elektrobicykel.

V hoteli navyše nájdete aj jednu veľmi modernú vychytávku - virtuálnu realitu s množstvom zábavných hier a zážitkov. Pozrite sa do vesmíru, preskúmajte podmorský svet alebo ukážte odvahu pri prechádzaní virtuálnej visutej plošiny.

Wellness & Spa Hotel Čertov ***

Wellness & Spa Hotel Čertov ***

Lazy pod Makytou 1115 , Lazy pod Makytou
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
WELLNESS HOTEL ČERTOV, s.r.o. IČ: 36358479


+421 42 468 1890

recepcia@certov.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
20 km
Zjazdovka
0,4 km

Tipy na výlet

Kysucké Beskydy

Kysucké Beskydy Tip na výlet

Pohorie, ktoré sa tiahne pozdĺž slovensko-poľskej hranice, ponúka návštevníkom zaujímavé turistické atrakcie - v lete sa vydajte na túry alebo na bicykle. Ďalej sú tu k dispozícii lyžiarske areály, múzeá a vodná nádrž Nová Bystrica. Pokiaľ ide o flóru a faunu, nájdete tu niekoľko chránených druhov, mnoho z nich je dokonca kriticky ohrozených. Najvyšším vrcholom Kysuckých Beskýd je Veľká Rača (1 236 m n. m.).

Nimnica
Nimnica
Pustevny
Pustevny
Žilina
Žilina