Chcete zažiť dovolenku plnú odpočinku aj zaujímavých aktivít? Hotel DSZSU *** v Trenčianskych Tepliciach ponúka oboje. Vyskúšajte relaxačnú zónu s vírivkou a saunami, alebo sa vydajte do miestnych kúpeľov a na termálne kúpalisko, oboje sú vzdialené len cca 5 minút chôdze. Vychutnajte si skvelé raňajky, polpenziu či plnú penziu a vyrazte na výlet, napríklad k Trenčianskemu hradu.

O ubytovaní

Hotel DSZSU *** sa nachádza v kúpeľnom meste Trenčianske Teplice, v krásnej lokalite Strážovskej vrchoviny. Je to skvelé miesto pre páry a rodiny, bohaté na aktivity a výletné ciele. Hotel má za sebou aj dlhú tradíciu, je v nepretržitej prevádzke od roku 1933, v roku 2021 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Do centra mesta a k najväčšej miestnej atrakcii, termálnym kúpeľom, sa dostanete pešo za 5 minút. A návštevu miestnych termálnych kúpeľov si určite nenechajte ujsť. Patria k najstarším na Slovensku a zaujmú nielen zdravou termálnou vodou, ale aj interiérom v orientálnom štýle. V lete sa môžete okúpať aj vonku na sezónnom termálnom kúpalisku Zelená žaba (500 m) s krásnym výhľadom na okolité lesy.

Skvelým miestom na turistiku je aj rybník Machnáč (10 km). V teplejších mesiacoch si môžete vychutnať vonkajšie posedenie, deti sa môžu hrať na detskom ihrisku a s domácimi zvieratami a ochutnať môžete aj miestne rybie špeciality. V zime si vychutnajte krásny výhľad na rybník z vyhrievanej terasy s krbom. Navštíviť môžete aj Trenčiansky hrad (15 km), ktorý bol postavený v 11. storočí a dnes je slovenskou národnou kultúrnou pamiatkou. A napokon v Žrebčíne Motešice (10 km) sa môžete presvedčiť, či je najkrajší výhľad na svet naozaj z konského chrbta. V zime si do zoznamu aktivít pridajte aj lyžovanie, stačí sa vybrať do lyžiarskeho strediska Dubečky (30 km) alebo Mikulčin vrch (55 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 26 komfortných izieb a apartmánov. Väčšina izieb je novo zrekonštruovaná a môže sa pochváliť moderným, štýlovým interiérom.

Izba Standard je dvojlôžková izba vybavená manželskou posteľou, TV s plochou obrazovkou a úložným priestorom. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom.

V apartmáne sa môžu ubytovať až 4 osoby v 2 izbách. Pozostáva zo spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou. K dispozícii je aj TV alebo vlastná kúpeľňa s umývadlom, sprchovacím kútom a WC, navyše apartmán má praktickú kuchyňu s varnou doskou a ďalším vybavením.

Na čom si pochutnáte?

Môžete si vybrať raňajky, polpenziu alebo plnú penziu, kde bude o vašu stravu úplne postarané. Raňajky sa podávajú formou bufetu, obedy a večere sú servírované. V štýlovej kaviarni vám potom ponúknu lahodnú kávu, nealkoholické a alkoholické nápoje vrátane čapovaného piva a občerstvenie. Hostia si tiež môžu prenajať grilovacie zariadenie a predviesť svoje kulinárske zručnosti.

Kde budete relaxovať?

Na dovolenke si dokonale oddýchnete nielen vďaka krásnemu prostrediu a okolitej prírode, ale aj vďaka novovybudovanej relaxačnej zóne. Unavené svaly si môžete uvoľniť v horkej vani s hydromasážou a celé telo vám prehreje fínska sauna, para alebo infrasauna. Pobyt v saune odporúčame doplniť ochladzovacím vedrom a relaxáciou v útulnej relaxačnej miestnosti.

Hotel DSZSU ***

Hotel DSZSU ***

Partizánska ulica č. 11 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Domov Speváckeho zboru slovenských učiteľov IČ: 00158232


032/655 23 01

recepcia@dszsu.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
0,5 km