Vydajte sa nabrať sily do obľúbených kúpeľov Trenčianske Teplice a ubytujte sa v neďalekom mestečku Nová Dubnica v Hoteli Dynamic ***. Čaká vás výborná polpenzia, privátne wellness, pohár vína a sektu aj vstup do fitness centra.

O ubytovaní

Len 7 km od obľúbených Trenčianskych Teplíc, v malebnom meste Nová Dubnica, leží rodinný Hotel Dynamic ***. Kúpele Trenčianske Teplice sú vzdialené len 5 km.

Objavte okolitú prírodu, zájdite si na Čertovu skalu vrátane krásnej studničky v blízkosti (3,7 km), na vyhliadku Čvirigovec (3,8 km), alebo sa pokochajte Jánošíkovou jaskyňou (5, 1 km). O prechádzky v prírode v každom ročnom období tu rozhodne nie je núdza! V lete zavítajte k rybníku Machnáč (12,1 km) alebo na kúpalisko Zelená žaba (7,9 km), ktoré leží uprostred stromov a sľubuje príjemnú letnú zábavu. V zime potom využite zjazdoviek napríklad v 15 km vzdialenom Rajkovci.

Pokiaľ plánujete dlhšie výlety, navštívte neďaleké historické mesto Trenčín (13 km). Neprehliadnete miestny ikonický hrad, ktorý patrí medzi najväčšie goticko-renesančné pevnosti na Slovensku. Na hrade si vypočujete legendu o slávnej Studni lásky, prezriete si rotundu z čias Veľkej Moravy a zúčastníte sa jednej z kultúrnych podujatí, ktoré sa tu pravidelne konajú. V centre Trenčína vás potom čaká množstvo kaviarní či reštaurácií.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z útulných dvojposteľových izieb s dreveným nábytkom, ktoré prešli v roku 2017 rekonštrukciou. K dispozícii budete mať satelitnú televíziu, rádio a telefón, nechýba ani samostatná kúpeľňa. Niektoré izby sú tiež klimatizované.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si môžete pochutnáte na špecialitách od talianskeho šéfkuchára. Na šálku kávy alebo drobné občerstvenie môžete zájsť do kaviarne, v lete vás poteší posedenie na terase.

Kde budete relaxovať?

Zacvičte si v skvele vybavenom fitness a následne si doprajte oddych v privátnom wellness, kde na vás čaká tiež vírivka, fínska sauna či infrasauna. V hoteli si môžete užiť i masáž podľa vášho výberu.

Hotel Dynamic ***

Hotel Dynamic ***

Topolová 2 , Nová Dubnica
Slovenská republika

+421 424 430 700

recepcia@hoteldynamic.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
6 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
26 km