Zabudnite na ruch a zhon týchto dní a doprajte si odpočinok, aký si už dávno zaslúžite. Kúpele Číž vám ponúkajú jedinečný pobyt v tichej a krásnej lokalite južného Slovenska, kde ako na jedinom mieste v strednej Európe vyviera liečivá jódová voda. Budete ubytovaní priamo v centre termálov v Hoteli Rimava ***, kde sa môžete tešiť na chutnú plnú penziu, liečebné procedúry či bazén.

O ubytovaní

Objavte jedinečné miesto stojace mimo uponáhľaného ruchu veľkomiest. Čaká vás kúpeľná obec Číž s ubytovaním v Hoteli Rimava ***, priamo v centre termálov. Cez Číž naviac prechádza rýchlik z Bratislavy do Košíc, takže sa do kúpeľnej obce dostanete bez problémov. Navštíviť potom môžete blízke lákadlá ako Hipoareál Číž (800m), CHKO Cerova vrchovina (24 km), jaskyňu rozprestierajúcu sa v dvoch štátoch Domicu (45 km) či kaštieľ Betliar (55 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v kúpeľnom dome Rimava *** v útulnej izbe s TV, skriňou, chladničkou a kúpeľňou alebo v priestrannom apartmáne so šatníkovou skriňou, satelitnou TV, rádiom s budíkom a WiFi pripojením. K dispozícii vám tu bude i vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V jedálni v budove hotela Rimava *** si každé ráno pochutnáte na raňajkách servírovaných formou bufetu. Počas večere vám hlad zaženú servírované pochúťky, ktoré si môžete vybrať zo 4 druhov jedál. Ideálnou bodkou na konci dňa je i chutný šalát zo šalátového baru.

Kde budete relaxovať?

Kúpele Číž sa pýšia vonkajším bazénovým svetom, kde si oddýchnete v plaveckom i neplaveckom bazéne. Nechýba tu ani relaxačný bazén s vodnými tryskami a teplotou vody okolo 36 °C, malý bazén s vodnými atrakciami a deti poteší aj trojdráhová šmýkačka.

Ak ste do Čížu prišli prevažne za oddychom v liečivej vode, začnite svoj pobyt lekárskou prehliadkou, kde vám bude navrhnutá ideálna liečebná kúra zodpovedajúca vášmu aktuálnemu zdravotnému stavu. Následne sa môžete tešiť na rozmanité liečebné procedúry i oddych vo wellness a saunách. Počas celého vášho pobytu sa o vás bude starať zdravotne vyškolený personál.

Kúpele Číž

Kúpele Číž

Kúpele Číž , Číž
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Prírodné jódové kúpele Číž, a.s. IČ: 31642331


+47 55 93 133

info@kupeleciz.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1 km