Ubytujte sa priamo uprostred Národného parku Slovenský raj v obľúbenom trojhviezdičkovom Park Hoteli Čingov v Smižanoch. Privítajú vás welcome drinkom a pochutnáte si na výbornej polpenzii formou bufetu. Z hotela to budete mať blízko k všemožným turistickým cieľom, od upokojujúcich lesov a kopcov až po ľadovú jaskyňu alebo aquapark, do ktorého navyše získate vstup zadarmo.

O ubytovaní

Ideálna poloha Park Hotelu Čingov *** zaisťuje, že sa na svojom pobyte rozhodne nebudete nudiť. Všade okolo vás sa rozprestiera Slovenský raj, ktorý nebol vyhlásený národným parkom náhodou. Zdatnejší turisti si môžu prejsť napríklad pôvabnú dolinu Prielom Hornádu (21,6 km). Nájdete tu náučný chodník s informačnými tabuľami, ale aj adrenalínový "chodník Horskej služby", kde si zažijete, čo je to prechádzať železné stúpadlá priamo nad rozbúrenou hladinou rieky.

Pokiaľ preferujete pokojnejšie výlety, k majestátnemu Spišskému hradu, najrozsiahlejšej hradnej zrúcanine v strednej Európe, to budete mať len 30 km. Vyraziť môžete tiež do Spišskej Novej Vsi (6,1 km), prejsť si miestnu zoo, prezrieť si pôvabný evanjelický kostol a navštíviť expozíciu Slovenského technického múzea venovanú baníctvu. A či už cestujete sami, alebo s deťmi, AquaCity Poprad (25,4 km) stojí za návštevu v každom prípade.

V zime si zase budete užijete parádnu lyžovačku. Najbližší lyžiarsky vlek je vzdialený necelých 16 km a v okruhu cca 35 km nájdete lyžiarske stredisko Levočská Dolina (26,6 km) so 4 zjazdovkami, Ski park Závada (31,5 km) so 4,8 km zjazdoviek a 15 km bežkárskych tratí, Ski Brodok (24,9 km), Ski rezort Mlynky (34,5 km) a ďalšie lyžiarske areály. A dokonca si môžete dopriať aj zimné kúpanie pod holým nebom – v termálnych bazénoch Thermal Parku Vrbov (19,5 km)

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 22 komfortných izieb s veľkým balkónom, odkiaľ si naplno vychutnáte pohľad na panorámu Slovenského raja a Vysokých Tatier. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a k dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie, televíziu a písací stôl so stoličkou.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je útulná reštaurácia a bar. V jedálnom lístku nájdete okrem typických slovenských jedál aj rôzne sezónne špeciality, ktoré miestni kuchári pravidelne obmieňajú.

Park Hotel Čingov ***

Park Hotel Čingov ***

Čingov – Hradisko , Smižany
Slovenská republika

+421 53 442 20 22

recepcia@parkhotelcingov.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 8 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
19,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
25,4 km
Zjazdovka
32,5 km
Bežkovanie
6,8 km

Tipy na výlet

Slovenský raj

Slovenský rajTip na výlet

Táto nádherná prírodná oblasť si vyslúžila vďaka svojej jedinečnosti pomenovanie Národný park Slovenský raj. Vydajte sa po drevených a železných rebríkoch, sústave lávok a viac ako 300 km značených trás cez divoké lesy a pozdĺž riek až k vyhliadkam, z ktorých budete mať Slovenský raj ako na dlani. Medzi najznámejšie turistické trasy patria Suchá Belá, Prielom Hornádu alebo výstup na Tomášovský výhľad, ktorý vás očarí rozhľadom na Vysoké Tatry aj do hlbokej rokliny. Príjemnú prechádzku si môžete v Slovenskom raji užiť v akomkoľvek ročnom období. V blízkosti obcí Spišské Tomášovce a Smižany sa nachádza Sovia skala, pomenovaná po svojich častých vtáčích návštevníkoch. Zo skaly sa vám naskytne pekná vyhliadka do okolia.

Viac informácií
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Tomášovský výhľad
Tomášovský výhľad