Nezabudnuteľný víkend plný farieb a chutí zažijete v Bratislave. Ubytujte sa v Hoteli Color *** vzdialeného len pár minút priamou električkou od centra a nechajte na seba pozitívne pôsobiť jedinečne ladené interiéry izieb. Vďaka sviežim farbám a chutným raňajkám budete nabití novo energiou a pripravení vyraziť do mesta plného kultúry, nakupovania a neopakovateľných zážitkov.

O ubytovaní

Z centra hlavného mesta vás električka odvezie priamo pred štýlový hotel, kde objavíte nevídanú silu farieb. Ako už názov napovedá, Hotel Color *** hýri pestrými farbami a ponúka tak jedinečný zážitok pre vaše zmysly. Správne zvolené farebné ladenie interiérov vám môže vnuknúť dobrú náladu, navodiť pocit príjemnej pohody po náročnom dni či vás nabiť sviežou energiou. Z hotela potom môžete vyraziť na výlety po pamiatkach, na nákupy alebo vyskúšať zaujímavé atrakcie, ktoré slovenské hlavné mesto ponúka.

Pri návšteve centra rozhodne nesmiete vynechať Bratislavský hrad (7,8 km), ktorého výstavba začala už v 9. storočí a očarí vás nielen krásnou architektúrou, ale aj pôvabnou barokovou záhradou. Pozrieť sa môžete aj k ďalším historickým monumentom, ako je Prezidentský palác (6,3 km) z 18. storočia s veľkou zámockou záhradou, Michalská brána (6,9 km) zo 14. storočia alebo katedrála sv. Martina (6,8 km) z 12. storočia.

Prejdite si aj krásne Námestie Slobody (5,8 km) či Hlavné námestie (6,9 km). O pár ulíc ďalej nájdete klasicistický Primaciálny palác (6,9 km) a môžete si urobiť fotku so slávnou sochou Čumila (6,5 km). Za kultúrou vyrazte do Slovenského národného divadla (6,4 km), Galérie Nedbalka (7 km), Slovenskej národnej galérie (7,1 km) alebo Slovenskej filharmónie (7,1 km). V zime si potom nenechajte ujsť skvelé vianočné trhy, ktoré mestu dodávajú magickú atmosféru.

Kde budete spať?

Užijete si moderne vybavenú izbu vyvedenú v žiarivých farbách. K dispozícii bude telefón, LCD TV so SAT a WiFi pripojenie. Chýbať nesmie ani samostatná kúpeľňa vybavená sprchou a toaletou.

  • Izba Classic ponúkne plochu 26 m², na ktorej nájdete 2 postele alebo manželské lôžko, písací stôl, úložné skrine a posedenie s kreslami. Niektoré izby umožňujú aj 1-2 prístelky.

  • Izba Comfort je rovnako veľká a podobne vybavená ako variant Classic (2 postele/manželské lôžko, stôl, skrine, posedenie), poskytne ale vyššie pohodlie vďaka klimatizácii, malej chladničke, fénu na vlasy a vankúšovému menu.

Na čom si pochutnáte?

Miestny šéfkuchár si potrpí na kvalitné slovenské suroviny, preto ich nakupuje prevažne od regionálnych dodávateľov. Zameriava sa nielen na chuť a kvalitnú úpravu jedla, ale aj na estetické servírovanie – posedenie v reštaurácii Hotela Color *** sa tak razom mení na gastronomický zážitok. Pochutnajú si tu aj hostia s laktózovou intoleranciou a celiatici.

Hotel Color ***

Hotel Color ***

Pri Starom mýte 1 , Bratislava
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PAM - INVEST, a.s. IČ: 35687045


+421 917 925 200

reception@hotelcolor.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 10 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
19,9 km
Zjazdovka
24 km
Bežkovanie
24 km